Хороскопски знак који највише нервира остале знакове

Хороскопски знак који највише нервира остале знакове 12.01.2018 23:54 | Агенције

Свака особа која их мало боље познаје, рећи ће да "никада нису срели компликованију особу".

Знате ли који хороскопски знак носи неславну титулу "најиритантнијег"? То је Дјевица. Иако и други знакови имају особине које никоме нису по вољи, изгледа да је потреба Дјевице да закомпликује и најједноставнију ствар на свијету надмашила све њих.


Дјевице воле много да анализирају, а приликом доношења одлуке морају бити упознате и с најситнијим детаљима. Непопустљиве су, критичне и превише брину, а управо то особе у њиховом друштву најчешће нервира.

Познате су као "пицајзле" које воле да је све у савршеном реду, а ако им направите нешто лоше, будите сигурни да то баш никада неће заборавити и искористиће сваку прилику да вас подсхете на неправду коју сте им нанели.

Наравно, Дјевице имају и много позитивних особина због којих су особама у својој околини једноставно незамјењиве, чак и када их нервирају.

Фантастично се сналазе у стресним ситуацијама и под притиском, практичне су, а своје бриге задржаће за себе и неће допустити да њима негативно утичу на друге људе. Снажне су, сналажљиве и саосјећајне.

Инстинктивно осјећају лоше расположење других људи и увијек су спремне да им помогну. Никада вас неће поштједети своје бруталне искрености и управо због тога увијек знате на чему сте с Дјевицама, пише Задовољна.хр.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица