Хороскопски знаци којима је најтеже пронаћи сродну душу

Агенције
Хороскопски знаци којима је најтеже пронаћи сродну душу

Неки од хороскопских знакова имају потешкоћа у проналаску љубавних партнера, а све зато што имају специфичан карактер који их спутава.

Бик

Они би све учинили за вољену особу и безусловно се дају. Само, проблем је то што се одмах отварају. Бикови често остану кратких рукава, баш због тога што често буду и насамарени. Много пута ће вам се десити да се несретно заљубите, али то тек касније схватите. Бикови ће учинити апсолутно све да поправе однос са партнером, али ако увиде да нема позитивних резултата, отићи ће без проблема.

Дјевица

Слабо показују емоције. Када постану свјесне мана партнера, све више ће им на томе замјерати и трудиће се да их стално истиче. Такође, знају непрестано да анализирају везу као и свог изабраника, правећи сценарио у глави који се није ни десио. Када им у вези или браку постане досадно, склони су авантурама за једну ноћ, које вјешто знају да сакрију. Ни због чега не би прве напустиле партнера.

Вага

По природи су јако неодлучне и врло лако могу завршити у односу који им потпуно не одговара. Стално се преиспитују да ли су могле боље и гдје би данас биле да су одлучиле другачије. Проблеме воле да "гурају под тепих", док не пукну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана