Хороскопски парови: Ево ко је ваша сродна душа

Агенције
Хороскопски парови: Ево ко је ваша сродна душа

Прочитајте шта вам звијезде поручују - ако је партнер у знаку који се слаже с вашим будите сигурни да сте упознали своју сродну душу.

Ован/Близанац

Ово је најузбудљивија комбинација у Зодијаку. Када се ова два темперамента сударе настају луде авантуре које ће памте и препричавају цио живот.

Бик/Рак

У правом смислу те ријечи они су заиста сродне душе! Обоје воле комфорт и веома су романтични, прави ушушкани знакови Зодијака. Воле да се међусобно његују и пазе због чега чине савршену комбинацију.

Лав/Вага

Двије највеће "фаце" Зодијака у комбинацији чине савршенство. Обоје се брину о свом изгледу и имају потребу да буду у вези. Осим што се привлаче физичким изгледом они једно другом одговарају и по темпераменту, маре једно за друго и праве најбоље журке у граду.

Шкорпија/Дјевица

Најкомпликованији и најнеповјерљивији знакови управо иду заједно јер једино тако могу помоћи једно другом да се спусте на земљу и гледају ствари из мало другачије перспективе. Њихов сексуални живот је заиста на завидном нивоу.

Стрелац/Водолија

Два најчуднија знака у хороскопу, дефинитивно! Ово је најнапреднији и најитнересантнији пар који стално мотивише оног другог да стигне до циља. Њихови разговори су неописиво забавни и увијк су првенствено најбољи пријатељи.

Јарац/Риба

Старе сродне душе хороскопа, интровертне и комплексне. Увијек ће бити у стању да помажу једно другом да отркију дијелове себе за које нису ни знали да постоје. Ова комбинација ужива у једној великој и дугој љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана