Horoskop za 2018. godinu

Glas Srpske
Horoskop za 2018. godinu

Ovan

Ljubav

Možete da se radujete velikom uspjehu i ličnoj sreći u periodu od juna. Umijete da prepoznate prave vrijednosti i sačuvate pozitivnu orijentaciju, a imaćete priliku da uvećate unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici.

Posao

Na početku godine aktivno ćete učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspijevaćete da nametnute svoje ideje u bližem okruženju.

Zdravlje

Važno je da sačuvate svoju pozitivnu orijentaciju i da se pravilno njegujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu.

Bik

Ljubav

Prati vas pozitivno raspoloženje i raduju vas novi događaji koji mijenjaju odnos sa voljenom osobom. Partner će vas iskreno podržavati, čak i u onim situacijama u kojim to nije bilo tipično.

Posao

Početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji su uticali na savremeniji poslovni dogovor. Smišljeno ćete doći da upotrijebite sve prednosti i privilegije posebno poslije 11. oktobra.

Zdravlje

Dodatna fizička angažovanost, šetnja ili relaksacija pozitivno djeluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam. Moguće su prolazne glavobolje.

Blizanci

Ljubav

Sve što drugi ne mogu za vas predstavlja radost i ostvarenje sna. U ljubavnom životu pratiće vas nova sreća i interesantne situacije, tako da ćete se upravljati prema svojim impulsima i potrebama. Pred vama je period procvata.

Posao

Svoje poslovne vizije možete plasirati na više načina i na različite načine. Novi uspjeh zagarantovan je u aprilu, oktobru i krajem godine u oblasti javnih poslova, trgovine i kreativnih zanimanja.

 Zdravlje

Zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti, u vidu glavobolje, iritacije sa nekim hroničnim tegobama, promjene ili oscilacije sa pritiskom, virusne infekcije ili nervoze.

Rak

Ljubav

Ljubavni odnos početkom godine neće biti posebno idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svjetlu pred bližom okolinom i da uživate sa dragom osobom.

Posao

Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima, kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale sagovornike. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja.

Zdravlje

Stresne situacije kroz koje prolazite mogu imati uticaj na vaše psihofizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane i pravilnu njegu.

Lav

Ljubav

Ponekad će partner umjeti iznenada da poremeti vaš emotivni ritam ili raspoloženje. Na sreću, vi ćete na vrijeme uspjeti da se orijentišete prema onim zanimljivim sadržajima ili novim "izvorima radosti".

Posao

Početkom godine bićete angažovani u mnogim aktuelnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umjećete da prepoznate dobru priliku. Na vaše samopouzdanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan utisak koji ćete ostavljati u širim krugovima.

Zdravlje

Važno je da se ponašate odgovorno prema svome zdravlju, naročito kada ste izloženi određenim pritiscima i kada ste pod jačim stresom.

Djevica

Ljubav

Uživajte u svim situacijama koje će vas ispunjavati pozitivnim raspoloženjem. Radost srca je impuls koji vas najjače pokreće na svaki vid dokazivanja i zadovoljstva.

Posao

Očekuje vas značajniji uspjeh, posebno ako se bavite sportom, javnim zanimanjem, medijima, trgovinom ili estradom. Ako postavljate ciljeve na viši nivo, više ćete i dobiti ili profitirati.

Zdravlje

Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psihofizičkom i zdravstvenom stanju. Moguće su stomačne tegobe, glavobolja i problemi sa varenjem.

Vaga

Ljubav

Zadovoljstvo i harmonija koja će vas pratiti u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom pozitivno će se odraziti na vaše ponašanje, veće samopouzdanje i bolji izgled.

Posao

Važno je da ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije povjerenje, kako biste uz materijalnu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte. Očekuju vas uspješna partnerstva u 2018. godini.

Zdravlje

Važno je da imate svijest o zdravom načinu života, da redovno vježbate i da vodite računa o psihofizičkoj relaksaciji. Moguće su iritacije imunološkog sistema.

Škorpija

Ljubav

Početna previranja sa voljenom osobom imaće dobra značenja za dalju perspektivu. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja pa u drugom dijelu godine možete doživjeti nezaboravne trenutke na ljubavnom planu.

Posao

Potrudite se da budete što aktivniji od maja, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredak na poslovnoj i statusnoj ljestvici.

Zdravlje

Potrudite se da izbacite loše navike kao što su nepravilna ishrana ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju.

Strijelac

Ljubav

Važno je slijedite svoj unutrašnji instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Tokom ove godine imaće priliku da obogatite svoj društveni i ljubavni život.

Posao

Vaš smisao za dobru organizaciju doći će do izražaja već početkom godine. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama.

Zdravlje

Moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije.

Jarac

Ljubav

U ljubavnom životu umijete da dominirate, a i kada situacija i ne bude pozitivna, u sekundi ćete osmisliti dobar plan i rješenje. Potrebno je da ostanete dosljedni u svojim ciljevima, umjećete da prepoznate dobru ljubavnu priliku.

Posao

Naredna godina je povoljna za donošenje novih poslovnih odluka, a naročito u domenu privatnog sektora ili za uvećanje imovinskih vrijednosti.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe mogu biti prouzrokovane dodatnim psihološkim stresom ili velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi tokom svoje karijere ili partnerskog i ljubavnog života.

Vodolija

Ljubav

Partner vam je privržen i pokušaće da vas impresionira na razne načine. Topla atmosfera u porodici djelovaće pozitivno na vas u odnosu sa voljenom osobom, u godini koja slijedi.

Posao

Većinu događaja na poslovnoj sceni prepoznaćete kao dobru priliku i vješto ćete iskoristiti svoje kratkoročne i dugoročne ciljeve.

Zdravlje

Poželjno bi bilo da se pravilno zaštitite od stresnih situacija, kao i različitih virusa, prehlada ili infekcija.

Riba

Ljubav

Pred vama je period novih radosti, sreće i životnih ostvarenja.

Podstaknuti ste na nova razmišljanja i stalo vam je da održite romantičnu sliku sa bliskom osobom.

Posao

Ponekad trebate vješto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste dali svoj maksimum. Uspjeh i sreća su na vašoj strani.

Zdravlje

Važno je da praktikujete redovnu fizičku aktivnost i psihofizičku kondiciju, ali i da sprovodite redovne zdravstvene kontrole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana