Хороскоп за 2017. годину

sanovnik.org
Хороскоп за 2017. годину

Кажу они који читају звијезде и одгонетају нашу судбину да ће година 2017. бити кључна у животу неколико хороскопских знакова. Глас вам доноси годишњи хроскоп па како коме буде.

Ован

Љубав

Ове године ћете осјетити потребу да озваничите везу и да се скрасите на том пољу. И ви и партнер ћете бити нервозни због корака које намјеравате да предузмете па ћете се свађати због ситница. Требаће вам времена да се навикнете на заједнички живот након чега ће све идеално функционисати. Ако сте сами, почетком године ћете упознати особу која ће вам привући пажњу.

Посао

Током 2017. године ће вам се указати бројне пословне понуде па се може десити да ћете радити на више мјеста. То ће вам омогућити да себи и својој породици приуштите ствари које сте дуго жељели. Многи ће сазнати да финансијски добро стојите због чега ће вам тражити новац на зајам.

Здравље

Ваше здравствено стање у наредном периоду ће бити боље него икад. Почећете да се бавите физичком активношћу и неће вам бити јасно шта сте до сада чекали. Мораћете да почнете да уносите више течности, влакана и протеина како бисте остварили боље резултате.

----------------------------------------------------

Бик

Љубав

Долази година у којој ћете ријешити многе недоумице које су у вези са вашим љубавним статусом. Нећете се више заваравати и очекивати нереалне ствари. Бићете искрени према себи и другима па се нећете разочарати. Ако сте слободни, може се десити да ћете упознати особу која вам се у почетку неће допасти. Временом ћете схватити да се ради о некоме ко је вриједан ваше пажње и ко је, у сваком смислу, добра прилика.

Посао

Напредоваћете на послу па ћете му се у потпуности посветити. Може се десити да ћете се уписати на курс или факултет који вас је одувијек занимао. Ако студирате, ове године ћете дати све испите у року. Надређени ће цијенити ваш труд и уважаваће сваку вашу сугестију.

Здравље

Почетком године ћете имати мање здравствене проблеме који ће вас натјерати да водите рачуна о себи. Трудићете се да избјегнете стресне ситуације и људе у чијем се присуству лоше осјећате. Коначно ћете отићи на љекарски преглед који сте одавно требало да урадите.

----------------------------------------------------------------

Близанци

Љубав

Годину ћете започети разговорима са партнером о вашој вези. Имаћете прилику да једно другоме кажете све што мислите што ће резултирати зближавањем или растанком. Схватићете да је најбоље да будете искрени према њему/њој и себи. Представници овог знака који су слободни ће током љета отпутовати у иностранство гдје ће упознати особу с којом ће одржавати везу на даљину.

Посао

Имаћете бољу комуникацију с колегама и неки од њих ће вам постати добри пријатељи. Ако већ нисте, средином године ћете наћи посао у струци и наставићете да се усавршавате и да радите на себи. Може се десити да ћете уписати мастер студије, што ће ваши надређени веома поштовати.

Здравље

Иако ће ваше здравствено стање бити задовољавајуће, повремено ћете осјећати умор због многобројних обавеза. Нећете наћи времена да бринете о исхрани па се може десити да ћете имати проблема с високим притиском, холестеролом или вишком килограма. Често ћете бити неиспавани па ћете послије посла једва чекати да ускочите у кревет.

--------------------------------------------------------------------------------------

Рак

Љубав

Спознаћете право значење љубави. Схватићете да заслужујете много и нећете пристајати на оно што вам не одговара. Радије ћете бити сами него у лошем друштву. Средином године ћете упознати особу која ће вам прво бити пријатељ, а затим и партнер. Ако сте у дугој вези, могуће је да ћете са партнером разговарати о принови.

Посао

Морате бити опрезни код уговарања послова, јер се може догодити да ће партнери или надређени хтјети да вас преваре. Не потписујте документа која нисте прочитали и информације узимајте с резервом. Схватићете да једино можете да се ослоните на самога/саму себе па ћете постати скептични према другима.

Здравље

Било би добро да се ове године више посветите свом здрављу него раније. Требало би да урадите анализу крвне слике. Почните да радите вјежбе, јер ће то позитивно утицати на ваше здравље.

---------------------------------------------------------

Лав

Љубав

Ваш љубавни живот биће поприлично буран. Мораћете да донесете одлуку да ли желите да се посветите приватним или пословним обавезама. Имаћете осјећај да партнер не може да вас прати и да имате различите планове за будућност. Могуће је да ћете тражити још мало времена како бисте схватили шта је најбоље за вас.

Посао

Напорно ћете радити и учити, а резултате ћете видјети већ послије неколико мјесеци. Покушаћете да остварите бољу комуникацију с колегама и надређенима који ће за вас, у наредном периоду, имати само ријечи хвале. Сви ће примијетити да сте постали озбиљнији и одговорнији па ће радо с вама сарађивати.

Здравље

Ваше расположење биће промјенљиво. Средином године ћете запасти у депресију и нећете имаћете жељу да изађете из куће. Биће вам јасно да нешто није у реду па се нећете устручавати да затражите стручну помоћ.

--------------------------------------------------------------------------------------

Дјевица

Љубав

Ова година ће вам на љубавном плану донијети бројне успоне и падове. Бићете уплетени у замршен љубавни однос и нећете знати шта да очекујете од партнера. Ријешићете много тога да жртвујете да би ваша веза успјела па ћете исто захтијевати и од друге стране. Ако сте слободни, имаћете прилику да упознате квалитетне особе.

Посао

Што се каријере тиче, 2017. година вам неће донијети битне промјене. Учићете нове вјештине које вас занимају. Нећете хтјети да зависите од других и имаћете мотивацију која ће вас спријечити да одустанете. Прве резултате ћете видјети крајем године када ћете моћи да размишљате о новим опцијама. Ваша каријера ће убрзо кренути узлазном путањом.

Здравље

Претходне године сте били немарни што се здравља тиче, а посљедице ћете врло брзо осјетити. Треба да слушате ваш организам и радите оно што му прија и обогатите исхрану здравим намирницама.

 -------------------------------------------------------------------------------------

Вага

Љубав

Што се љубави тиче, ове године ћете имати више опција него икада. Нећете знати за кога да се одлучите па ћете се добро распитати о свакоме ко вам се допадне. Ваге које су у дугој вези ће размишљати о браку и породици. Озбиљно ћете разговарати са партнером и захтијеваћете да вам каже какви су његови планови за будућност.

Посао

Ви сте страствени и брзоплети у свом послу па ћете имати сукобе с колегама и надређенима. Схватићете да вас у фирми за коју тренутно радите не очекује блистава будућност, па ћете дати отказ. Пошто нисте тимски играч, имаћете проблема да се уклопите у ново радно окружење, али средином године ћете пронаћи посао који ће вам у потпуности одговарати.

Здравље

Током ове године ћете стално бити на дијетама које ће имати јо-јо ефекат. Жељећете преко ноћи да дотјерате линију без превеликог напора. Ваша тјелесна тежина ће осцилирати, што се неће добро одразити на ваш организам.

--------------------------------------------------------------------------------------

Шкорпија

Љубав

Чека вас узбудљив период који ће донијети нова познанства и романсе које неће бити дугог вијека. Вама ће то одговарати јер не волите да се везујете. Особе супротног пола ће привлачити енергија којом зрачите и задовољаваће се тиме да будете само пријатељи. Ако сте у дугој вези, крајње је вријеме да партнеру покажете шта заиста осјећате.

Посао

У току ове године ћете коначно добити признање за труд и рад у виду повишице или унапређења. Добро расположење из приватног живота ћете пренијети и на пословни. Бићете омиљени међу колегама и сви ће радо проводити вријеме с вама. Имаћете више успјеха у тимском раду и истаћи ћете се као способан лидер.

Здравље

У 2017. години ваше здравствено стање и форма ће бити на завидном нивоу. Из исхране избаците брзу храну и грицкалице и почните да пјешачите када сте год у могућности.

--------------------------------------------------------------------------------------

Стријелац

Љубав

Предстоји стабилност на љубавном плану. Више ћете се посветити партнеру и чешће ћете му приређивати изненађења. Проводићете доста времена заједно па ћете размишљати о томе да почнете заједно да живите. Ако сте у браку, морате обуздати љубомору и престати да контролишете сваки супругов/супругин корак. Слободни Стријелци ће бити у дилеми да ли да започну везу с особом коју су скоро упознали.

Посао

Почетком године је могуће да ћете се посвађати с пословним партнерима или шефом. Бићете узнемирени због тога, али на крају ћете добро проћи. Указаће вам се неке нове шансе које ћете максимално искористити.

Здравље

Почетком године ће вас исцрпјети грип због којег ћете данима лежати у кревету. Нећете тек тако моћи да се вратите свакодневним обавезама, већ ћете морати да јачате имуни систем како се поново не бисте нашли у овој ситуацији. У неким тренуцима ћете се понашати као хипохондар и стално ће вам се чинити да нешто није у реду с вама.

-------------------------------------------------------------------------------------

Јарац

Љубав

Слободни Јарчеви ће преко друштвених мрежа упознати занимљиву особу, али временом ће схватити да није онаква каквом се представља. То ће вам тешко пасти, али за вас је боље да што прије сазнате истину. Представници овог знака који су у вези воле да од муве праве слона и са партнером се свађају без разлога.

Посао

Положај на послу ће бити стандардно добар, али жељећете да научите нешто ново што би обогатило ваше знање. То може бити курс страног језика, рачунара, рачуноводства, итд. У сваком случају ће вам користити у будућности, па би било добро да истрајете у тој намјери. Јарчеви који су остали без посла ће имати прилику да волонтирају, али то многима неће одговарати па ће одустати.

Здравље

Могуће је да ћете утјеху од проблема тражити у храни због чега ћете набацити неколико килограма. Ипак, на вријеме ћете се дозвати памети и почећете више да се крећете.

--------------------------------------------------------------------------------------

Водолија

Љубав

Увидјећете да не можете све посматрати кроз ружичасте наочаре, већ да се морате суочити с реалношћу. Рећи ћете партнеру/партнерки све што вас мучи без страха да ће вас погрешно разумјети. Слободне Водолије очекује лијеп период током којег ће често сретати особу која им се допада.

Посао

Почетком године ћете имати успјеха на професионалном плану. Надређени ће бити задовољни вашим трудом и радом, па ћете се у другом дијелу године опустити и живјети од старе славе. Могуће је да вам се неће свиђати посао којим се бавите, али нећете смјети да дате отказ, јер ће вам то бити једини извор финансија.

Здравље

Ове године ћете више пажње посветити свом здрављу па се може десити да ћете постати веган или вегетаријанац. Могуће је да ће вас мучити алергија због које ћете свашта испробати и пити разне препарате. Често ћете ићи код љекара, али када схватите да ни они не знају шта вам је, сами ћете увести промјене које ће вам користити.

--------------------------------------------------------------------------------------

Рибе

Љубав

Крајње је вријеме да престанете да живите у прошлости и да од себе правите жртву. Ако боље погледате, многи људи из вашег окружења су преживјели тежа искушења од раскида и несрећне љубави. Ако сте у вези, средином године ћете партнеру поставити ултиматум да бира између вас и особе коју не подносите.

Посао

Ове године ћете бити успјешни у сваком пројекту који започнете. Постаћете стручњак у вашој области и моћи ћете да тражите боље услове. Имаћете и разне понуде па ће вам требати времена да се одлучите коју ћете прихватити. Ако сте незапослени или незадовољни послом који радите, будите одважни и пратите своје снове.

Здравље

Здравствено стање ће се побољшати и имаћете више енергије него обично. Трудите се да заспите и да се пробудите раније како бисте стигли да одрадите јутарњи тренинг. Бићете подложни вирусима па почните да пијете неки препарат за јачање имунитета.

Извор: www.sanovnik.org

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана