Хороскоп открива због чега и како хороскопски знакови најчешће пате

conopljanews
Хороскоп открива због чега и како хороскопски знакови најчешће пате

.

Ован

Он умије да воли, али кад га душа заболи обично је 'кривац' неко ко му се толико увукао под кожу да не може да га заборави. И тада Ован обично спас тражи у друштву пријатеља, колега, рођака, уз чашицу разговора, и потребно му је само да га саслушају док им отвара душу. И то не једном, јер иако је повређен, Ован се дјетињасто и нестрпљиво нада да ће се већ сутрадан пробудити са рјешењем за проблем који га мучи.

Бик

Душу тешко отвара, али када то учини Бик неће знати да стане и причаће вам о свему што га тишти дубоко у души, наравно, ако има довољно повјерења у вас, али тешко ћете га покренути да изађе из куће. На тренутак, може вам дјеловати сувише рањено, а у другом моменту сувише практично, док вам прича о својој муци, углавном љубавној, јер са сваком другом лакше ће се изборити или неће ни показати колико га нешто боли.

Близанци

Спортски дух Близанце спасава од превелике патње, што не значи да немају душу. Имају, и те како, али умију добро да се заштите и подигну зид око себе. Неће дозволити да их осјећања сламају, да пате, јер неће знати како да се изборе са таквим мукама. Радиће као манијаци, отпутоваће негдје, телефонираће више него обично, али сами са собом неће остати, јер тада их душа највише боли, а они то не могу да поднесу.

Рак

Патња, углавном љубавна, саставни је дио живота, па ће Рак као прави мазохиста само потхрањивати своје муке и свој бол. Негдје ће се завући, дружиће се са чашицом или ће навалити на храну, иако би најрадије искочио из сопствене коже. А кад то осјети, отићи ће у кафану гдје је најчешће одлазио са оним ко му је душу толико ранио и тражити утјеху у друштву конобара, пријатеља и познаника.

Лав

Драма је свуда око њега, а највише у његовој рањеној души, али то нико не може да разумије, јер колико до јуче Лав је био толико срећан да је подстицао и храбрио друге, а сада не зна шта ће са својим болом. Хоће ли моћи да издржи да не 'пукне', хоће ли сви око њега схватити колико му је тешко и да није само његов понос повређен? Јер, патња пече и раздире лавље срце и сви то треба да знају, без обзира да ли могу да му помогну.

Дјевица

Иако је бије глас да је практична и безосјећајна, да само мисли на посао, јер стално нешто ради увијек окупирана својим обавезама, о како се варају... Кад дјевицу душа заболи тешко да ће то икоме моћи да објасни, можда послије извјесног времена кад све прође, али хоће ли је икада проћи тај тупи бол, та пустош у срцу, тај осјећај безнађа... Патиће у себи, а сви ће мислити да је Девица јака. Боље и тако него да је жале.

Вага

Шта јој сад вреди сва њена тактичност, дипломатија, сва уздржаност којом је увијек умела тако добро да заштити себе, кад је муче љубавни јади? Не помажу ту никакви савјети ни телефонски разговори, јер Вагу раздире сазнање да можда никада више неће бити као прије са неким кога и даље воли. Има ли шта теже од тога? Ма зна она да има, али јој то не помаже много док по кући тражи слаткише који би јој макар мало ублажили бол.

Шкорпија

Највећа је мука љубавна и Шкорпија то врло добро зна, али ни то сазнање не помаже јој да излијечи рањену душу и бол који никако да прође, већ се само појачава. Хоће ли уопште престати? Ако не престане, она никада неће изаћи из куће, или из кафане, или ће се завући негде гдје је нико неће наћи, а и ако је нађу, она ће само ћутати. Тешко отвара душу, тешко подноси своју патњу, тешко да ће је ико разумјети, јер она себе најбоље познаје.

Стрелац

Како да преболи неког због кога пати, ако тренутно не може да побјегне на неки пут? Онда ће Стрелац побећи у свијет своје маште у којем ће прелиставати албуме са фотографијама или гледати филмове са заједничких путовања, не би ли ублажио своју патњу. А можда ће и 'ударити бригу на весеље' и отићи у ресторан на пиће са пријатељима да заборави на своје муке. И ујутро ће се опет пробуидити сам са својим болом.

Јарац

Не зна шта га више боли, његове или туђе муке? Осјетљив је на туђу муку, саосјећа са њима и теши их, али кад њега душа заболи, Јарац ће спас тражити у раду, музици и дружењу са кућним љубимцима. У мислима ће се стално враћати ономе ко је њега повредио, растужио, разочарао, и покушаће да пронађе објашњење. Тешко да ће било ко сазнати колико је Јарцу тешко, јер тешко отвара душу и дуго му треба да потисне бол.

Водолија

Иако тако не дјелује, душа може толико да је заболи да потпуно изгуби осјећај за реалност. Тада се Водолија вјешто крије, најчешће се завуче у кућу, пати у тишини и нико не зна гдје је. Када одлучи да напусти своја четири зида, јер не може дуго да издржи затворена, одлази да се види са пријатељима и оно што је требало да каже особи због које пати, говори њима, да олакша душу притиснуту болом.

Рибе

Када их душа заболи, Рибе пате и грузничаво размишљају шта могу да ураде и врате онога ко их толико мучи. И све док воле, Рибе ће, иако дјелују тотално конфузно, тражити рјешење за своју тугу, а у мислима ће се враћати старим љубавима, преиспитиваће и њих и себе, не би ли нашле излаз. И тако изоловане од свега, несхваћене и преосјетљиве, Рибе ће терати инат саме себи, покушавајући да преболе онога ко их је повредио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана