Хороскоп и бијес: Дјевица се не свети – она понижава, Јарац освету сервира хладну

Агенције
Хороскоп и бијес: Дјевица се не свети – она понижава, Јарац освету сервира хладну

Свако се различито понаша када је повређен, увређен или понижен.

 Од доминантних карактеристика сваког знака зависи да ли ће то наплатити одмах, сервираће освету кад прође много времена или ће једноставно заборавити и кренути даље.

Ован одмах удара

Захваљујући владајућој планету Марсу, Ован неће одољети да на увреду или повреду реагује – одмах. Ако су повређени, Овнови су најгори људи с којима можете да имате посла. Њихов темперамент и „ударање ниско” рјечима избациће из такта и најцивилизованије. Могућ је и физички напад, бацање предмета … Њихова освета није стратешка нити испланирана, а добра је ствар што се брзо смире.

Бик никад не заборавља

Припадници овог знака не заборављају ништа, а камоли ствари које су их повредиле, разочарале или наљутиле. Што је најбоље, они ће покушати да сакрију колико су полудели. Тренутна освета није њихов стил – они попут војних команданата проматрају и чекају тренутак у којем је њихов противник најслабији. Након што испуне своју освету, никад више неће имати поверења и кривац се заувијек налази на њиховој „црној листи”.

Близанци су непредвидљиви

Припадници овог знака су доиста непредвидљиви па чак и себи самима. Ако их повредите или увредите нечим што им је битно, осмислиће најзлокобнији план на свијету – као из филмова о психопатама. Међутим, док дође вријеме извршења освете, једноставно ће се предомислити – било да су прешли даље на друге и занимљивије ствари, одљутили се или једноставно избрисали ту особу из свог живота. С друге стране, могу прогласити рат комшији који им је случајно огребао ауто.

Рак може да буде безобзиран

Припадници овог знака јесу од оних који често посежу за осветом или барем размишљањем о њој. Што је најбоље, окидач им може бити свашта – јер знају исконструисати и надодавати ствари код људи који су им се замјерили. С њима је теже подносити посљедице њихове освете него пронаћи узроке, а у бијесном расположењу могу искључити здрав разум. Колико год је велико њихово срце, у освети заиста могу да буду ужасни.

Освета Лава је као цунами

Припадници овог знака су изнад свега часни и поносни, а управо те тачке их чине јако осјетљивима на разочарања која им други приреде. Они увреде напросто не могу искулирати, због њих ће ноћима бити будни, а извињавања не пале. Ударају на све начине – ријечима, дјелима, подвалама, начин није битан већ само да избаце сав бијес. Другим ријечима, не постоји шанса да Лав опрости ономе ко га ја јако повредио, а пријатељство послије тога је немогуће.

Дјевица се не свети, она вас понижава

Припадници овог знака нису познати по томе да су неки велики осветници, али јесу велики тврдоглавци. Повређени, они ће играти на карту емоција. Наиме, узвишене Девице ће направити да се непријатељ сам осећа јадно због тога што је учинио. Њихов циљ је да вас расплачу и постиде, а њихова освета је углавном тиха – ништа с чиме би привлачили пажњу у јавности.

Вага кажњава ћутањем

Вага је знак праведника – њихова је космичка дужност да истерају правду. С друге стране, оне воле драму, а у конфликту погоршавају ствари све док не настане тотални рат. Њихова је омиљена тактика хладноћа – апсолутно игнорисање. Овакво понашање могу наставити годинама, а ако их окривљени пита „зашто”, направиће се лудима и рећи да не знају о чему причају. Ипак, понекад им се упорношћу и дуготрајним додворавањем може искупити – али желе истинско кајање.

Од освете Шкорпије бјежите

Ако сте нечим дубоко увредили или повредили припаднике овог знака, боље вам је да промените посао, мјесто гдје живите или још боље – континент. Наиме, они су прваци освете. Тешко опраштају, а њихова је освета добро осмишљена и, што је најбоље, нема јој краја – сипају отров кад год им се споје путеви с оним ко их је повредио.

Стрелац више жали него што мрзи

С припадником овог знака велика је вјероватноћа да конфликтна ситуација прође без крвопролића, јер Стрелац има тенденцију да ништа не узима лично – тако им је лакше у животу. Зато је тешко код њих изазвати велико огорчење, а како су емпатични, више ће жалити оног ко им је нанио зло него што ће да га мрзе. Ипак, ако им се пробуде осветничке намјере – дјелују тренутно и аргументовано.

Јарац освету сервира хладну

Ако се припадник овог знака одлучи на освету, он ће то чинити поступно, методично и с минималним уплитањем емоција. Осјећај је већ прошао док они одлуче да делују, остала је само горчина и одлука. Тада ће се претворити у моћног непријатеља, сигурног у оно што ради – крив си, сад ћеш платити. То раде грациозно, као да су се издигли из ситуације. Врло тешко опраштају.

Водолија се ријетко свети

Припадници овог знака нису склони освети. Имају тенденцију да се емоционално удаље из конфликтних ситуација, као и ограниче проблем тако да не утиче на друге дијелове њиховог живота и то им иде поприлично добро. Ако случајно одлучи да се свети, наступа као дијете – гласно и бучно. Након тога, злонамјерника брише из свог живота.

Рибе се претварају у пиране

Иако то никад не бисте рекли, благи припадници овог знака могу да се претворе у пиране ако су јако повређене и одлуче да се освете. Њихове су фрустрације усмјерене толико далеко да праве лудачке сценарије, замишљају потпуни крах свог непријатеља, па чак и њихову смрт. Тактика им је исмијавање и омаловажање оног ко их је повредио, а њихова освета није логичка, већ првенствено емоционална.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана