Фаталне астро везе: Шкорпија и Бик, Близанац и Стрелац…

24sata.hr
Фаталне астро везе: Шкорпија и Бик, Близанац и Стрелац…

Астрологија потврђује да се супротности привлаче, а те везе истиче јака хемија, као и сукоб карактера. Откријте који су знакови супротни те често производе изазовне односе…

Ован и Вага

Већ при првом сусрету ово двоје могу осjетити јаку искру. Хемију ће појачавати сирова енергија и сексуалност Овна, као и суптилан шарм и префињеност Ваге. Однос ће представљати изазов ком је тешко одоqети, али проблеми се јављају јер "пристојно понашање" и "живот по правилима" живцирају Овна, док ће Вага очајавати како би га "цивилизовала". Да би веза успjела, потребни су заједнички пројекти или активности, јер ће их тамо њихове личности које се допуњују подсjетити да би могли функционисати.

Бик и Шкорпија

Ово је врло врућа комбинација од самог почетка. Чим се сензуални и опуштени Бик отвори пред Шкорпијом и увиди његову страст за животом, долази до велике сексуалне жеље. Споје ли се, не могу се једно другог заситити, али сукоби постају неизбjежни. Бику ће досадити да прати темпо Шкорпије, док Шкорпија сматра да је Бик превише опуштен и пасиван. Ствари се могу поправити ако своју страст изнесете из спаваће собе и усмjерите у заједничка дружења с пријатељима.

Близанац и Стрелац

Њихова привлачност није само физичка, већ се привлаче и на менталном нивоу. Знатижељан Близанац и филозофски настројени Стрелац лако се фасцинирају, те су у стању да проводе сате у међусобним разговорима и духовитом провоцирању. Ипак, проблеми настају чим Близанцима почне да иде на живце став Стрелца да све "најбоље зна", док ће Стрелцу сметати што Близанац површно чаврља и воли да трачари. Поново их спајају међусобне пустоловине - излети у природу, путовања...

 

Рак и Јарац

Након што осjећајан Рак који је усмjерен на осjећај сигурности упозна снажног и доминантног Јарца, ствара се класична привлачна веза. Ипак, тај привлачан однос може брзо изгубити своју чар јер Рак осjећа да га Јарац игнорише, док ће Јарцу сметати несамосталност и осjетљивост Рака. Како би веза опстала, они би требало да се присете да нису само партнери, већ и љубавници. Побуђивањем еротског елана та ће комбинација поново имати смисла.

Лав и Водолија

Привлачност готово експлодира чим краљ свог свемира - Лав, упозна јединствену Водолију која се не клања ниједном ауторитету. Та бунтовност фасцинира Лава, док се Водолија диви његовој способности да освоји све људе око себе харизмом. Ипак, Водолију почиње да нервира потреба Лава за пажњом, док Лава нервира што се Водолија противи друштвеним конвенцијама. Веза ће опстати ако ће обоје бити заинтересовани за страствена помирења у кревету те повремено заједничко повлачење од друштва.

Дjевица и Рибе

Практичне Дjевице које воле да све у животу има своју ред и распоред те Рибе које пливају кроз живот тако да се одупиру грозној рутини, чине надасве занимљив и прилично фаталан спој. Њихов љубавни однос обijе стране доживљају као могућност промjене свог живота – Дjевица тако да помогне Рибама у организацији, а Рибе њима да покажу како да се опусте. С временом Дjевица замjера непоузданост партнера, а Рибе тенденцију Дjевица да контролишу све и критикују. Однос може опстати само уз велику и свакодневну прилагодљивост и честе разговоре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана