Fatalna privlačnost: Ova dva horoskopska znaka biće zajedno kad-tad

Agencije
Fatalna privlačnost: Ova dva horoskopska znaka biće zajedno kad-tad

Određeni horoskopski znaci se privlače na prvi pogled, ali među ova dva zaista postoji magnetska privlačnost I erotika koja je prisutna u vazduhu. I svi je mogu primjetiti.

Riječ je o kombinaciji Škorpija - Bik.


Kada Bik i Škorpija otpočnu ljubavnu vezu, njihova veza je veoma intenzivna, a strast i hemija su toilko jaki da su vidljivi i običnom posmatraču. Oni su suprotni znaci zodijaka, što im daje posebnu, kompleksnu povezanost. Oni zajedno mogu da postignu jedinstvo, ali samo ako svaka strana uspije da izbalansira svoju snagu i slabosti.

Njihova seksualna privlačnost je fatalna. Bik i Škorpija imaju mnogo toga zajedničkog, ali pošto su njihovi karakteri toliko moćni, oni često plivaju između strastvene ljubavi i strastvenog neslaganja.

Bik i Škorpija imaju duboke pobude i želje, a iako su dvije suprotnosti, oni ne mogu da se odvoje jedno od drugog. Škorpija teži za izazovom, a obožava što je Bik neko koga neće lako zadobiti, Bik je dosta sebičniji i koncentrisan na sebe, a u ljubavnoj vezi značajno mjesto mu zauzimaju fizički kontakti i težnja za dostizanjem emotivne sigurnosti. Samim tim, Škorpija koja zrači privlačnošću i koja u ljubavi očekuje puno strasti može u potpunosti odgovarati potrebama Bika.

Problem može nastati samo ukoliko se svako od njih zadrto drži svog karaktera. Dok Bik ceni iskrenost i otvorenost, Škorpija voli da bude misteriozna.

Kako bi uspjela veza između ova dva znaka? Njihova moćna povezanost može da dostigne najviši nivo kada Škorpija shvati da Bik sa njim želi da bude na duže staze, a Škorpija obuzda svoju tajnovitu prirodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana