Ево зашто ћете остати саме: Ове ваше особине одбијају мушкарце

B92
Ево зашто ћете остати саме: Ове ваше особине одбијају мушкарце

Зашто сте стално сами? Није немогуће да вас неко заволи и сигурно ћете пронаћи оног посебног једног дана, али сваки хороскопски знак има неке њему својствене проблеме и блокаде везане за љубавне односе.

Било да вјерујемо у хороскоп или не, сви се некад запитамо да ли нам хороскопски знак одређује колико ћемо бити срећни у љубави.


Ован: Самоувјерена природа која вас привлачи попут пјесме сирена на почетку везе са Овном, брзо почиње да вас нервира. Ован мора да стиша свој его и промијени став “прво ја”, зарад повремених компромиса, ако намјерава да веза потраје.

Бик: Немојте мислити да ће вам партнер бити одан ако престанете да водите рачуна о свом изгледу или се улијените у подгријавању романсе. Тврдоглави Бик такође има тенденцију да буде злопамтило и да дозволи да му огорчење расте, након што се иста свађа стално понавља.

Близанци: Ако је варање дио обрасца ваше везе, то може да значи да су особине Близанца прорадиле у вама. Веза са Близанцем може да буде збуњујућа, ако Близанац показује своју природу сувише често, што може да доведе до тога да партнер побјегне главом без обзира.

Рак: Рак има тенденцију да у вези прерано спомиње застрашујуће ствари, као што су брак и дјеца. Као партнери Ракови су наметљиви, њихови партнери се осећају угушено и прије желе да оду, него да остану у загрљају љубави.

Лав: Лав у хороскопу се стално расправља са својим партнером. али зато што му је стало до њега. Збуњени партнер може да се осјећа као да Лав непрестано започиње битке, што може постати заморно. Лав може остати сам, ако му задобијање личних побједа постане важније од задобијања нечијег срца.

Дјевица: То дивно створење које бисте вољели да вас позове на састанак ни не помишља да сте ви можда заинтересовани, јер су Дјевице веома стидљиве. Дјевице такође пребрзо одустају, а ако и најмања ствар – стварна или измишљена – не крене како треба, никада вас више неће позвати.

Вага: Љубавни живот једне Ваге може бити катастрофа, ако бира партнере који су “покварени” и треба да се “поправе”. У ствари, Вага подсвијесно тражи људе који су лоши за њу, и тако упада у замку да постане манипулативна или неверна.

Шкорпија: Заносни, саркастични хумор Шкорпије може да се претвори у закерање и џангризавост у вези, па може да буде и разлог прекида. Шкорпија може да се понаша избирљиво, у стилу “све или ништа”, и тиме отера потенцијалне удвараче. Неке Шкорпије имају тенденцију да контролишу партнера, што у њима изазива потребу да побјегну.

Стрелац: Да нису ваши стандарди мало превисоки? Онда сте сигурно Стрелац. Наравно да заслужујете најбоље и да не морате да се скрасите по сваку цијену. Ипак, мишљење да нико није довољно добар за вас није баш привлачно.

Јарац: Јарац може да буде повучен, чак и љубоморан, док не задобијете његово повјерење. Нажалост, то тражи доста времена и упорности. Партнер може лако да се фрустрира и да му досади, прије него што разоткрије традиционалне врједности Јарца.

Водолија: Водолија је тврдоглава и не покушава да прикрије своју немирну природу! Ово може бити заносно и слатко у почетној фази везе, али стални сукоби које Водолија изазива постају временом деструктивни.

Рибе: Да ли још увијек патите због бивше љубави? Онда сте вјероватно Риба, чија самосажаљива природа може да створи озлојеђеност, али и да продужава лошу везу. Рибе могу изнова да бирају партнере који их искоришћавају, узрокујући да усамљенички живот буде честа појава код њих. и знак одређује колико ћемо бити срећни у љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана