Eво шта вам може, по звијездама, уништити живот у 2017. години

Агенције
Eво шта вам може, по звијездама, уништити живот у 2017. години

Уколико не узмете ове ствари у обзир, потпуно ћете упропастити свој живот...

Ован

Ви ћете упропастити свој живот пристајући на осредњост. А заправо вам треба нова авантура сваки дан. И не бисте смјели да пристанете на ништа мање од тога – у противном ћете се осјећати испразно, а заправо сте пуни живота. Ваш позитиван став и поглед на живот су ваше најбоље карактеристике, стога уживајте у њима у потпуности.

Бик

Ви ћете уништити свој живот допуштајући стресу и тjескоби да превладају. Преко проблема који нису под вашом контролом требате прелазити дубоким дисањем, фокусирењем на оно што можете контролисати и тако да прилагодите свој ум да размишља о стварима које се не могу контролисати. Знајте да ће се и свемир ‘уротити’ да среди неке ствари у вашу корист, ако у њих вјерујете.

Близанци

Ви ћете упропастити свој живот бринући о томе шта други људи мисле и кажу о вама. Остати вјеран себи високо је на листи ваших приоритета у 2017. Подстичите себе да тако и остане. Не допустите да вам страх од онога што други мисле о вама уништити живот, јер руку на срце они вјероватно ни не размишљају о вама (највјероватније брину шта други мисле о њима). Живите живот који вас чини срећним и задовољним и не допустите ниједном туђем мишљењу да вас мијења.

Рак

Ви ћете упропастити свој живот претераним ангажманом ове године. Волите да радите ствари на свој начин и својим ритмом, који је понекад врло брз, а понекад и врло спор. Немојте се претерано ангажовати на стварима које у ствари не желите да радите само зато јер се осјећате (некоме) дужни – тиме ћете своју срећу само ставити на друго мјесто.

Лав

Ви ћете упропастити свој живот претераним размишљањем. Имате потребу да се осјећате вредно и важно у животу људи до којих вам је стало и "убићете" се размишљајући јесте ли довољно добри. Не допустите да вас ваш мозак доведе у недоумицу како нисте дивни, што уистину јесте, јер мислите да неко можда више не цијени ваше пријатељство. Истина је дакле (ако је то заиста тако) да се људи мијењају и да неке људе с временом прерастемо. Некоме је то тешко прихватити, али не можемо (а не бисмо ни требали) све контролисати, а неки људи се једноставно више ни не уклапају у ваш живот. Усредсредите се на људе за које знате да вас воле и цијене.

Дјевица

Ви ћете упропастити свој живот у овој години затварањем својих осјећања. Озбиљно. Не држите сав стрес у себи, морате га избацити напоље. То не значи да се свакој особи морате жалити на све што вам се догађа у животу – пронађите здрав начин да се ријешите стреса. Можда да покушате са часовима јоге или с топлом купком након напорног радног дана, или с мало тамне чоколаде, или гледањем омиљеног филма… Пронађите нешто само за себе, и што ће вам у на крају помоћи да се осјећате мање оптерећени стресом и бригама.

Вага

Ви ћете упропастити свој живот тражећи прихватање људи којима није ни стало до вас. Окружени сте људима који вас прихватају таквима какви јесте и то вас треба умирити и усрећити – једино је то на крају и важно. Не тражите прихватање од људи који вам га неће дати, такве људе ионако не требате у свом животу.

Шкорпија

Ви ћете уништити свој живот тако што сте окружени људима који вам не могу понудити пуно или вас осуђују. Ви сте отворена особа и морате бити окружени људима који вас таквом прихватају. Морате бити окружени људима који ће кликнути на ваше идеје и обрнуто. Будите вјерни себи и окружите се људима који вас не осуђују – с њима можете слободно дијелити све што им имате за понудити.

Стрелац

Ви ћете упропастити свој живот покушавајући да будете особа која нисте. Потребан вам је живот пун слободе и људи који вас прихватају какви год желите бити. Не трудите се да задовољите норме и мијењате се због било кога, јер ћете се на крају осјећати биједно, а заслужујете да будете срећни. Људи које бирамо у свом животу ту су зато да нас воле и прихватају какви год да смо. Никад не мјењајте себе због очекивања других.

Јарац

Ви ћете упропастити свој живот не дајући се 100 посто. Желите велике ствари, али већина таквих ствари захтјева ризик. Преузмите стога сваки ризик. Оно што стварно желите јесте да вам се врати све што сте уложили у свој живот. И то је сасвим могуће. Наставите да радите упорно на ономе што желите и чините лијепе ствари за друге око вас. Дајте све од себе у свему што радите и нећете бити разочарани – нема више спутавања.

Водолија

Ви ћете упропастити свој живот увијек одговарајући некоме. Оно што радите, радите најбоље на свој начин, стога наставите слободно радити то и даље. Ограничавањем себе и сталним одговарањем некоме другом, полако уништавате свој живот. Не допустите да се то више догађа. Ако треба, разговарајте с надређенима или онима који вас спутавају, или их макните из свог живота и живите га што аутентичније можете.

Риба

Ви ћете упропастити свој живот не цијенећи љубав коју имате. Ако сте без партнера, упропастићете живот не осјећајући се комплетно јер немате другу половину уз себе. То не значи да нисте окружени с пуно љубави. Не допустите то. Ако сте у вези, цените све ситнице које партнер ради за вас, а ако осјећате да је ваш однос монотон, пронађите нове начине да га зачините. Ви стремите животу у којем љубав има своје прсте у свему. А љубав заиста постоји – у свакој вашој емоцији, било да сте срећни или тужни, узбуђени или љути, љубав је у свакој ствари на свету. Не потцјењујте ту чињеницу и живећете живот на најбољи начин, пише "Атма".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана