Ево како се који знак Зодијака сналази у везама

Новости
Ево како се који знак Зодијака сналази у везама

Наша осјећања и емотивне склоности у многоме одређују астролошки профили. За вас смо направили "пресјек" како се који знак Зодијака сналази у везама.

Ован 21. 3 – 20. 4.

Овнови се заљубљују брзо и снажно, чак прерано доносе одлуку о преданости, а затим се боре с тим одлукама и бјеже од њих, што понекад траје и мјесецима. Углавном западну у период процјењивања и поновних састанака и притом покушавају да оживе страст у вези, а током тог периода најчешће и одлуче како се осјећају и хоће ли да се скрасе. Ако не успију да оживе страст, онда најчешће траже нову љубав.

Бик 21. 4 – 21. 5.

Бикови су вјерни као пси, и то не у лошем смислу. Кад једном упознају особу, вежу се и најчешће остају с њом до краја живота, односно док сексуални живот функционише. Ако страст испари или ако једноставно нестане интереса за секс, потражиће узбуђење на другом мјесту – најчешће иза ваших леђа. Превару никад неће признати, само у име везе која траје заувијек. Другим ријечима, и ако су невјерни, неће вас оставити.

Близанци 21.5 – 21. 6.

Близанци су упркос клишеима вјерни и никад не напуштају особу, али воле да је тестирају да виде колико љубоморе могу да изазову. Заправо, они ће чак мучити особу с којом су у вези флертујући са што је више људи могуће. Само из тог разлога често остају сами и остављени кад су у питању људи који не могу да поднесу лутање погледом мушкараца Близанаца или завођење женских припадника знака. Близанца ћете зауздати и задржати његов интерес ако ви њега направите љубоморним. Тако ће остати у вези заувијек.

Рак 22. 6 – 22. 7.

Овај знак највише воли да се преда једној особи и заврши с тиме. Не воли буку, игрице и проблеме које доноси било каква сумња или несигурност. Ипак, могу бити јако љубоморни, захтјевни и несигурни, што често одбија људе који их воле. Ријетко морате бринути о томе да ли вам је овај знак вјеран јер, кад се једном вјенчате, Рак је ваш заувијек.

Лав 23. 7 – 23. 8.

Лавови су прилично опрезни прије него што се заљубе. Могу да прођу недјеље прије него што љубав процвјета јер овај знак обожава игре, завођење. Кад им се догоди љубав, најчешће су врло страствени и предани, али само годину-две. Људи рођени у знаку Лава имају немирно срце које их чини моногамним, али немају много веза које трају више од године дана.

Дјевица 24. 8 – 23. 9.

Овај тврдоглави, практичан знак воли кратко удварање с мало секса. Заправо, ради се о знаку који ће се најприје одлучити за суздржавање од секса прије брака. Највјероватније ће и након склопљеног брака избјегавати секс. Многе Дјевице налазе се у браку у којем се врло ријетко конзумира секс и у коме ће годинама, посебно жене, жмирити на невјеру партнера. Докле год су у игри материјална добит и сигурност, као и углед у друштву, веза Дјевице ће дуго трајати.

ВАГА 24. 9 – 23.10.

Ваге су врло вјрне. Најчешће имају дуге везе јер су у вези, пријсвега, пријатељи. Ипак, лако се охладе и запале за особу, а несигурност и невјра може уништити њихову везу. Веза с Вагом трајаће докле год је држите заинтересованом у кревету и докле год сте вољни пружати пуно пажње.

Шкорпија 24. 10 – 22. 11.

Људи рођени у знаку Шкорпије су међу највјернијим знаковима у зодијаку. Они су и један од најпривлачнијих и најхаризматичнијих, па њихов партнер мора да се бори са свакаквим конкурентима. То ствара много несигурности, због чега се везе послије годину, двије распадну. Осим тога, не замјерајте се овом знаку, без пардона ће вас убости у леђа.

Стрелац 23. 11 – 21. 12.

Ово је неодлучан знак који има проблема с преданошћу једној особи. Кад су дуго на једном мјесту или у истој вези, постану немирни. Ако желите да ваша веза са Стрелцем траје годинама, морате им дати довољно слободе. Можда ћете чак морати прећи и преко повремене невјере.

Јарац 22.12 – 20. 1.

Јарац је врло традиционалан знак који очекује традиционално вјенчање праћено дуготрајном фазом удварања и не претјерано пуно секса прије брака. Овај знак такође очекује потпуну вјерност и, кад то једном постигне или добије, остаје с партнером дуго времена. И секс и дјеца представљају начин на који ћете задржати Јарца. Превара за Јарце углавном значи прекид.

Водолија 21. 1 – 19. 2.

Ово је врло немиран знак коме је проблем да остану с неким дуже од два дана. Разноликошћу желе да зачине живот. Такође нису претјерано сексуални. Може им се догодити да их једна особа максимално фасцинира и импресионира својим свијетом, а онда одједном изгубе интерес. Најбоља шанса да више година проведете с Водолијом је да стимулишете његов интелект тако да му никад не буде досадно. Било би пожељно и да волите путовања.

Рибе 20.2 – 20.3.

Рибе су један од највјернијих и најпреданијих знакова зодијака. Оне воле везе које ће трајати цио живот. Премда се ради о врло моралним знаковима, превара им није страна, али то никад неће признати партнеру. Увијек су Рибе те које се вјенчају са средњошколском љубави и остану с њом до краја живота.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана