Еротски хороскоп: Бикови воле страствене пољупце у предјелу врата, а Ракови...

Агенције
Еротски хороскоп: Бикови воле страствене пољупце у предјелу врата, а Ракови...

Према зодијаку, жене рођене у знаку Дјевице су озбиљне, ненаметљиве, одмјерене, како у животу тако и у сексу.

Прије секса предлажу заједничко туширање или купку...

Ован

Жене овог знака су страствене, уживају у врелим загрљајима и препуштају се без предрасуда. Воле да доминирају и воде еротску игру. Од мушкараца желе да буде издржљив и да прати њен темпо. У заносу гребе и гризе. Ако мушкарац није спреман за ватрен секс, брзо ће изгубити интерес. У младости тражи изазове све док не пронађе оног правог.

Мушкарци овог знака су неуморни у кревету. Немају времена за дугу предигру. Привлачи их све што је шокантно и забрањено. Ако га желите освојити, ослободите се предрасуда. Задржаћете га ако увијек показујете ново умијеће у сексу.

Ерогене зоне: Провуците им прсте кроз косу и грицните их за уво, пороћи ће их слатка језа.

Идеалан партнер: Лав, Стрелац, Водолија

Бик

Жене овог знака су сензуалне и притајено еротичне. Воле дугу предигру, а посебно су осјетљиве на пољупце на врату. С годинама постаје свијесна своје сексуалности, слободнија и страственија. Има наглашено чуло укуса, ужива у пољупцима али и оралном сексу. У зрелим годинама вјешто води еротску игру.

Мушкарци овог знака освајају постепено, али не одустају од жене која га привлачи. Осјетљиви су и схватају еротске потребе и осјећаје партнерке. Воле класичне позе, али неће одбити понуду за егзотичну варијанту. Освајајте га полако. Пружиће вам сигурност и уживање.

Ерогене зоне: Страствени пољупци у врат и испод ушију пробудиће у њима вулкан страсти.

Идеалан партнер: Шкорпија, Јарац, Рибе

Близанци

Жене овог знака су заводљиве и шармантне. Слободног су духа, не воле да их партнер ограничава. Желе да излазе и склапају пријатељства. Уживају у спектру еротских игрица, ласцивних шапутања до провокативног понашања и изазивања. Увијек су изнова другачије, спремне на различита експериментисања ради задовољства.

Мушкарци су духовити и занимљиви. Не одговарају партнерки која очекује озбиљну везу. Поред њега будућност је неизвесна, али је садашњост забавна. Воли да води љубав пред огледалом, с упаљеним свијетлима.

Ерогене зоне: Љубљење унутрашњег дијела руке, од шаке до пазуха, буди пожуду.

Идеалан партнер: Лав, Вага, Водолија

Рак

Женама овог знака треба вријеме да би се увјериле у искреност партнера и препустиле еротици. Освајају их комплименти, а опуштају дуга предигра и љубљење груди. Кад стекне животно искуство и самопоуздање, постаје све сексуалнија. Ужива у њежним миловањима и узвраћа партнеру. Обожава пољупце. Одбијају је груби и наметљиви мушкарци који желе секс за једну ноћ.

Мушкарци овог знака су промјенљивог расположења, сентиментални и жељни доказивања љубави. Како је несигуран, импонује му кад има осјећај да је искуснији од партнерке. Ужива у откривању мистерија секса партнерки. Воли дугу предигру.

Ерогене зоне: Миловање груди и брадавица јагодицама прстију

Идеалан партнер: Бик, Дјевица, Рибе

Лав

Жене тог знака су доминантне и достојанствене. Очекују да им се мушкарац удвара, диви, да их обожава и обасипа пажњом. Кад се пробуде страсти, ватрена је и бурно реагује. Ужива у пољупцима у пределу бедара. Обожава водити љубав пред огледалом, да се притом партнер диви њеном тијелу и сексуалном умијећу. Воли доминантан положај.

Мушкарци су самоувјерени, великодушни, ватрени, али рањиви. Лако их је освојити ласкањем. Очекују да њихова изабраница буде увијек расположена за секс. Предигра је кратка, али је издржљив. Узбуђује га кад је жена у сексу потчињена и када вришти.

Ерогене зоне: Опустиће се ако му врховима прстију и ноктију лагано прођете дуж леђа

Идеалан партнер: Вага, Стрелац, Водолија

Дјевица

Жене су озбиљне, ненаметљиве, одмјерене, како у животу тако и у сексу. Одбијају их насртљиви мушкарци. Најприје анализирају и тек кад партнер придобије њихово повјерење спремне су за еротски контакт. Прије секса предлажу заједничко туширање или купку. Опуштене су ако су задовољене њене потребе за чистоћом.

Мушкарци су промишљени, нежни и обзирни. Нису романтични типови, а удварају се једноставно и проучавају понашање жена прије него што им приђу. Питају жене шта желе и удовољавају им.

Ерогене зоне: Од пољубаца у предјелу струка ће дрхтати.

Идеалан партнер: Бик, Шкорпија, Јарац

Вага

Жена рођена у овом знаку је отмена и префињено заводљива. С годинама постаје све женственија и све више ужива у чину секса. Одбијају је неуредни и агресивни мушкарци. Жели дотјераног и отменог партнера. Од секса прави представу. Појавиће се у изазовном доњем вешу, чекајући реакцију мушкарца. Заводи лаганим скидањем. Одбиће мушкарца који је насртљив.

Мушкарац Вага је шармантан, заводљив и воли да осваја. Привлаче га отмјене и префињене жене. Ужива у дугој предигри и не жели да се пожурује. Жели задовољити партнерку и спреман је водити љубав цијелу ноћ док је не доведе до врхунца. Воли отмјен амбијент.

Ерогене зоне: Узбудиће их кружни покрети и додир прстима по задњици.

Идеалан партнер: Близанци, Стријелац, Водолија

Шкорпија

Жене Шкорпије су сексепилне и прште од еротског набоја. Мушкарце привлаче ходом, осмијехом и погледом. Енергична је, слиједи инстинкт тијела и срца. Најсексепилнија је жена Зодијака. Жели снажног и издржљивог мушкарца. Дјелује резервисано, али у спаваћој соби нема предрасуда и ограничења. У младости брзо постаје свјесна своје сексуалности. Истражује границе задовољства.

Мушкарац рођен у овом знаку је страствен, непредвидив и мужеван. Љубоморан је и перверзан. Тешко контролише сексуалну енергију, а потребна му је издржљива жена спремна за изненађења и изазове. У заносу гризе и штипа.

Ерогене зоне: Најосјетљивији део су гениталије, а реагује и на лаган додир.

Идеалан партнер: Бик, Јарац, Рибе

Стрелац

Жене рођене у овом знаку су отворене, искрене, дружељубиве и имају изражени смисао за хумор. Отворено разговарају о сексу и радо се упуштају у узбудљиве еротске авантуре. У младости експериментишу, а у зрелости цијене квалитетне односе у којима осим секса с партнером негују и пријатељство. Уживају у сексу на отвореном, под ведрим небом. Потребни су јој слобода и контакт с природом. Воле страствено миловање, пољупце у бокове и бедра, али и у косу.

Мушкарац је ведар и стријепи од зближавања. Првенствено цијени своју слободу. Игра освајања и предигра узбуђују га више од самог чина секса. Обожава еротске игрице, посебно обострану масажу тијело о тијело.

Ерогене зоне: Пољупци по унутрашњој страни бутина буде плиму страсти.

Идеалан партнер: Ован, Лав, Водолија

Јарац

Жена рођена у знаку Јарца је суздржана и на први поглед хладна и дистанцирана. Испод ледене површине крије се вулкан страсти који се разбуктава с годинама. Пуну сексуалну зрелост достиже у средњим годинама. Тада је самоувјерена и нема страх од одбијања. Мушкарца који проникне у њену сексуалну природу очекује прегршт задовољства. Воли дуго вођење љубави и потребан јој је издржљив мушкарац. Није за дугу предигру, већ за ватрени контакт.

Мушкарци су озбиљни, успјешни, вјерни и пружају сигурност. Привлаче га интелигентне жене од којих очекује више од секса. Жели поузданост и подршку. Посједује велику сексуалну енергију. Издржљив је, а трудиће се док не задовољи партнерку.

Ерогене зоне: Масажа доњег дијела леђа буди потиснуту еротску ватру

Идеалан партнер: Бик, Дјевица, Шкорпија

Водолија

Жена Водолија је дружељубива, отворена, интелигентна и креативна. Тражи идеалног партнера и везу, а у младости истражује. У средњим годинама је свјеснија својих квалитета и сексу се препушта с ужитком. Маштовита је и оригинална, а експериментише у тражењу задовољства. Сматра да је мозак мушкарца главни еротски орган. Склона је шапутањима на јастуку која излуђују партнера. За њу нема табу тема.

Мушкарац је пасиван и очекује да партнерка преузме иницијативу. Жена га најприје занима као особа, а касније и еротски. Стрпљиво осваја и воли дугу предигру. Кад је узбуђен, страсти избацује на маштовит начин. Привлаче га егзотични еротски експерименти и искуства.

Ерогене зоне: Осјетљиви су им листови. Додирујте их језиком, а они ће губити контролу.

Идеалан партнер: Ован, Близанци, Вага

Рибе

Жене рођене у знаку Рибе су женствене, сензуалне, интуитивне и романтичне. На кокетан начин истичу женске чари и привлаче мушкарце. Сања о вечној љубави због које се у младости лако разочара. Тек кад стекне искуство, може препознати оног правог. У кревету је подложна сугестијама. Лако прихвата предлоге партнера за нове позе и необична искуства. Труди се да удовољи партнеру и сматра да у љубави ништа није забрањено.

Мушкарац је емотиван, нестабилан и страствен. Привлаче га промјене, завођење, а истовремено тежи емотивној стабилности. Сањар је који чита поезију и позива у шетњу под мјесечином. Кад се заљуби постаје покоран. Узбуђује га фантазија о доминантној жени господарици.

Ерогене зоне: Стопала Риба су осјетљива. Мазите их и љубите, распалићете им машту.

Идеалан партнер: Рак, Шкорпија, Јарац

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана