Да ли знате све о вашем мушкарцу: Ован је такмичар, Лав је себичан

conopljanews
Да ли знате све о вашем мушкарцу: Ован је такмичар, Лав је себичан

Како вам звijезде могу помоћи да сазнате да ли вас ваш мушкарац заиста воли или не.

 

Врло лако! Сваки од 12 хороскопских знакова има типичан начин удварања, па погледајте који и упоредите га са мушкарцем који се вама удвара!

Ован

Највероватније је да се ваш мушкарац - Ован још од вашег првог сусрета упустио у гадну полемику са неким од ваших могућих или актуелних каваљера, изазивајући на тај начин неку врсту такмичења у којем је главна награда ваше срце или наклоност. Пошто сте га видjели таквог, свог зајапуреног и црвеног, добили сте утисак да ће се дуел двојице мужјака одвијати само због тога да би неко од њих однiо побjеду у вашем присуству или, како се то каже, "на ваше очи".

Међутим, у то не би требало вjеровати. Типичан Ован воли да се судари са сваким мушкарцем само због тога што је по природи ратоборан и зато што му темперамент налаже да мора одбранити своју позицију "првог и неуништивог". Вашег присуства ће постати свjестан тек онда када се заједно са вама буде борио за нешто, раме уз раме. Велика му је жеља да своју изабраницу види како храбру, интелектуално надмоћну, сексуално компетентну или пак агресивну. Уколико не посjедујете ове особине, знајте да ћете му бити само публика, а не и активни чинилац у његовом животу.

Бик

Још од вашег првог сусрета, он је учинио све, само да бисте се осjећали што боље. Можда није пуно причао, али је зато увijек његово мишљење било идентично са вашим. Поред тога, настојао је да вам у друштву са њим буде што пријатније: приближавао вам је столицу када је требало да сjеднете, бирао је за вас дивне ресторане и давао корисне сугестије приликом бирања менија. Са њим сте се осjећали заштићено, зашушкано, као да је крајњи циљ његових напора био једино да се ви осjећате добро. Наравно, овакво понашање указује на љубав, уопштено говорећи, јер се ради о ставу који је дубоко људски; шта је уосталом љубав него пажња и могућност да се осjећамо добро док смо са неким у друштву. оно што у овом случају треба разграничити јесте да ли је то површна, свакодневна пажња или можда нешто више од тога.

Тренутак истине ће наступити онда када вам он дозволи (што не допушта многима) да ступите у контакт са његовом фамилијом. Крвне везе су за њега врло важне ако не и једино што је важно: ко буде прихваћен од стране његових најближих, постаће и дио његовог живота. Да сте код мушкарца рођеног у знаку Бика постигли посебан третман и да се заиста загријао за вас, знаћете ако му је због вас или нечега што вам се десило, непријатно, ако због вас рјеши да напусти своја необорива становишта, како материјална тако и емотивна, ако изађе ван својих зацртаних граница; то је сасвим сигурно знак да му много значите и да је спреман да са вама проживи најстрасније и најљепше тренутке свога живота.

Близанци

Са мушкарцем у знаку Близанаца увијек добијате једног неуморног удварача: никада неће пропустити приликуда да вам у друштву више људи упути један специјални осмијех, да вам несто кратко добаци, што разумијете само вас двоје, да примјети да сте набавили нову одјећу или да имате нову фризуру. Он ће вас такође имитирати на симпатичан начин, чути вашу примедбу изречену на пола гласа или усред општег жамора. Сад ви можда мислите да се он вама удвара?

НЕ! У ствари, ДА, али удвара вам се само на начин на који се удвара било коме! То се односи на његово умиљавање како мушкарцима, тако и женама: свакоме он подари свој осмијех или значајан поглед, искрену ријеч, правилно постављено питање којим је у стању да дирне све присутне, захваљујући томе што је врло обдарен да суделује у дискутовању на било коју задату тему. Ако се и поред ових објашњења ипак осјећате помало заинтригираном, остаје нам да вас још једном упозоримо да не би требало да гајите неке наде!

Рак

Прије него што вам је дозволио да му се приближите, осјетили сте да из његовог правца дозале врели таласи њежности који као да су вас молили да приђете и узмете га за руку, не бисте ли га заштитили од свих зала на овом свијету. Имате недвосмислени утисак да сте му потребни, да би вам повјерио све што га тишти, да се нимало не брани од вас, чак, чини вам се да је на најбољем путу да се заљуби, ако то већ и није.

Све ово на жалост не значи да је мушкарац у знаку Рака спреман да са вама успостави прави однос: Ракови воле да се мазе и у том смислу увијек ангажују све своје емоције, тако да се свакој жени сигурно мора учинити да је спреман да са њом свије своје љубавно гнијездо. Мада ће се вама чинити помало чудним, али Рака сте сасвим сигурно задобили онда када вам он дозволи да уђете у његову собу и слободно дотакнете његов кревет!

Лав

Лав око себе непрестано зрачи топлом и животном атмосфером. увијек је спреман да прича о себи као о некоме ко је сјајан, пун енергије, коме све полази за руком и то углавном врло важне и велике ствари. Све у свему, он пред вама жели да се мало испрси и да вам тиме да до знања да су све његове особине на мјесту, и више од тога. На тај начин он жели и да вас освоји.Поред тога, куповаће вам скупоцјене поклоне, водити на префињена мјеста, не водећи рачуна о новцу.

Да ли је све ово симптом интересовања за вас? Рекло би се ипак да није: такви поступци су у природи једног Лава који воли да показује своју дарежљивост и широкогрудост, да се понаша егоцентрично и тријумфално, као неко ко посједује вишак људске доброте. "Оно право" се код Лава догађа онда када он помјери центар догађања са себе на вас!

Дјевица

Мушкарац - Дјевица никада се не изражава у сентименталној или површној форми: код њега нема поклона, романтичних комплимената или састанака на тајновитим мјестима. Оно што ћете осјећати у присуству Дјевице јесте нека врста непрестаног студирања, проучавања, као да сте некаква ријетка биљка или ботаничка врста.

Под његовим неутралним или критичким оком свакако да не осјећате било какво удварање: ипак, ако се вама посебно бави на овакав начин, то је због тога што се бави идејом о томе како да вас освоји. Овдје се, међутим, ради само о обичном посматрању. Нешто друкчије од тога је када ријеши да са теоријског пређе и на практичне студије. Ако вас уведе у било коју од његових материјалних активности, од обичне заједничке куповине у самоуслузи па све до реновирања његове викендице или стана, то значи да је рјешио да на пробу стави ваше заједничко функционисање.

Вага

Врло је лако сазнати да ли вам се удвара мушкарац рођен у знаку Ваге: кад вас обавије својом природном галантношћу, љубавним стилом пуним каваљерства и разумевања, ситним, али опет значајним пажњама, нормално је да ћете се, као уосталом, и свака друга жена, осјећати важном и значајном.

Међутим, то ипак нису сигнали који би упућивали на нешто озбиљније: Ваге воле да буду љубазни и предусретљиви према свим женама, с обзиром да поштују женски род исто колико и мушки. Сва његова пажња, респект и брига нису довољни да би вас увјерили у то да је за вас посебно заинтересован. Примјетићете то по помањкању оне жице страствености и по суптилном и пристојном чешкању по носу сваки пут када покажете било какво наглашеније понашање, било то јадиковање, срећа или задубљено размишљање.

Шкорпија

Атмосфера у којој се налазите поред мушкарца Шкорпије је специфична по томе што се поред њега осјећате вјечито немирном: његови тајни погледи, понекад мистериозни, као да вас константно заробљавају. Његове реченице, чак и онда када их изговори у присуству већег друштва, врло често су двосмислене и имају оно значење које њему највише одговара, а које можете протумачити само вас двоје!

Његови гестови су међутим увијек усмјерени ка разоружавању и постепеном освајању терена, ма колико се чинили успутним или случајним. Сигурно је међутим да то што чини, чини на врло сензуалан начин. Да ли то значи да вас воли? На жалост, не!

Поред мушкарца у знаку Шкорпије, искра жеље је стално запаљена, без обзира о коме се ради. Дакле, ту нема сигурности да је он нешто посебно заинтересован за вас. Немојте то губити из вида! Међутим, треба га посматрати у тренуцима када се опусти, када се ућути и не прати конверзацију, када му је поглед одсутан или барем када тако дјелује: он у ствари стално стражари и никада није потпуно одсутан, па вас тако може изненадити неким својим наглим буђењем из привидне замишљености.

Стрелац

Стрелац ће према вама увијек наступати са ентузијазмом и инспирацијом: радоваће се, славити, смијати се, путовати, ићи на банкете и слично. Говориће вам како сте лијепи, симпатични, интересантни, да дјелујете стимулативно на њега и да сте јединствени. Међутим, ту се ради само о уобичајеним Стрелчевим стандардима! Мушкарац рођен у овом знаку је оптимиста који воли све што има везе са животом, њега све привлачи и не боји се да то покаже.

Ствар се мијења оног тренутка када вам покаже да сте му потребни и да му је стало до вас. За Стрелце није баш ствојствено да од некога затраже помоћ јер су јаки, велики, широки и издашни или барем мисле за себе да то јесу. Тренуци слабости нису предвиђени у његовом дугорочном животном програму. Ипак, он их има, као уосталом и сви ми, па када они наиђу и када се Стрелац нађе у ситуацији којом не може господарити, то врло тешко прихвата. Ако вам затражи помоћм, најбоље што можете учинити јесте да му је и дате, на најједноставнији и најспонтанији могући начин.

Јарац

Са Јарцем није лако запасти у погрешне илузије: ако није заинтересован, игнорисаће вас на најгори могући начин! Његов одлучни поглед ће пасти на вас само колико је потребно да бисте обавили неопходну конверзацију поводом неке ствари која је од обостраног интереса, као да жели да вам покаже да он нема времена за губљење на испразне разговоре. Његов стил понашања не подсјећа ни на шта што је галантно, чак су толико трезвени и синтетични да понекад дјелују непристојно.

Са њима дакле не можете погрешити: учиниће корак према вама само ако је стварно заинтересован. Прије него што се буде упустио у љубавну причу, волиће да зна да ли сте већ заузети, да ли сте самостални и, истовремено, да ли посједујете ону топлину карактера која њему толико недостаје. Грози се слабости, двојности, крхости и инертног понашања, па тако код њега не могу проћи жене које се понашају као шипарице, али исто тако, ако не и горе, плаши се и одбија жене које на његов хладан став одговарају још хладније.

Водолија

Са Водолијом се има утисак да сте пронашли човјека врло широког интересовања, афинитета и суптилних жеља: када са њим разговарате, одмах оучавате да 'говорите истим језиком'. Он привидно има исти укус као и ви, смије се истим шалама, исто се облачи и воли исти амбијент. Никада вам није тешко да са њим изађете на крај и прија вам његово присуство. Другим ријечима, са Водолијом стичете утисак да сте у друштву "оног правог".

Проблем је међутим у томе, што се са њим све жене тако осећају и што ту нема ничег издиференцираног, па тако нема ни посебне наклоности за вас. Водолија је прави правцати камелеон који се труди да свакоме угоди и да се поред њега добро осјећа.

Да бисте га боље упознали, морате проћи ову другу фазу: једног дана покаже незаинтересованост према нечему што вам се допада или ако изрази жељу која вама не одговара, то значи да је почео полако да се отвара. Чак и тада ће настојати да вам удијели само један дио од онога што стварно мисли или осјећа. Његова тенденција је да живи неколико живота одједном, по један за сваки амбијент, за сваку групу пријатеља или за свако од својих жеља или интересовања.

Рибе

Пажња, пажња! Са мушкарцем рођеним у знаку Риба, полако залазимо у романтични свијет љубави, а на овом клизавом терену врло се лако пада! Цвјетићи, поезија, романтични гестови нису ништа друго до један дио репертоара мушкарца Рибе. Воли љубав коју посједује у себи, обожава да се женама обраћа на нежан начин, пун истине, што је до те мјере усвојио да му то дође као нека врста урођене особине! То наравно никако не значи да се налазите у подручју искрене љубави, већ би се радије рекло да је то поље интензивног флерта!

Како да знате кад озбиљно мисли? У његовом животу постоје магична мјеста са којима је у везу довео све његове сензације: то може бити неки грм поред којег је бициклом прошао када је имао 14 година или нека морска увала у којој је једног давног љета први пут осјетио шта је то љубав...

Када буде одлучио да вам покаже неко од тих мјеста, то значи да је рјешио да вас уведе у свој магични круг.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана