Да ли је ваш партнер провидан или га је тешко открити?

Агенције
Да ли је ваш партнер провидан или га је тешко открити?

Прочитајте колико су одани знакови хороскопа. Да ли још увек вjерност постоји?

ОВАН

Ован је врло склон женама. Његова потенција и либидо га не задржавају само на једној партнерки. Не може се похвалити особином вjерности, али не умије превару ни да сакрије.

БИК

Бик такође има велике сексуалне апетите. Не буде ли задовољен од стране партнера, утјеху ће врло брзо пронаћи у другима, али се на старо више неће враћати.

БЛИЗАНЦИ

Близанци умију бити помало себични и шкрти у емотивним везама. Своју слободу не доводе у питање И њихови авантуристички излети се не узимају за зло, међутим умију бити врло љубоморни ако им партнер приреди сличан сценарио.

РАК

Ракови, тобоже, емотивци који умију да вам "забију нож у леђа" и још да га заврте. Никада нећете сазнати његове двоструке аршине, али будите убијеђени да оно што прича вама није уникатно.

ЛАВ

Иако је Лав веома страствен и потентан мушкарац, он је одан и привржен својој партнерки, јер је мишљења да је одабрао праву која конкуренције нема, готово као и он сам.

ДЈЕВИЦА

Постоје два типа Дјевица. Оне које су беспријекорно вјерне и оне које чак нагињу промискуитету, оне којима превара као чин нема тежину, узрок ни посљедицу.

ВАГА

Вјерност их је обишла у широком луку. Вага не уме да буде вјерна, јер је у њеној природи да кокетира и увијек, и свима буде допадљива. То је особина врло јасно изражена.

ШКОРПИЈА

Иако најљубоморњи знак и прилично посесиван, склона је излетима ван везе. Наравно да то никада нећете сазнати. Не постоји вјештије прикривач "злочин" од Шкорпије.

СТРЕЛАЦ

Стрелац је краљ преваре. Ово већ спада у карактерну особину. Не очекујте романтичну и љубав до краја живота са њим. Већ слиједећег јутра он је своја сидра подигао, јер на чекању је толико њих...

ЈАРАЦ

Вјерност и оданост су за њега питање части. Њему је несхватљиво битисање у паралелним везама или повремени испади. Његова дефиниција за то је нестабилност, недозрелост, као и одсуство идентитета. О моралу да не говоримо.

ВОДОЛИЈА

Живјела полигамија! У дубини душе он може бити љубоморан, али такође на живот гледа као на један и у његовој игри правила не постоје.

РИБЕ

Рибе су склоне превари прије него су склоне удисању ваздуха. Понекад умију врло наивно упасти у сопствене замке, заборављајући шта су рекле. Њиховим лажима и прварама не назире се крај. Не насједајте ни на једну ријеч!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана