Близанцу никада немојте рећи да умукне, Ваги да утиша музику

24sata.rs
Близанцу никада немојте рећи да умукне, Ваги да утиша музику

Сваки хороскопски знак је посебан сам по себи, а исто као што воли да чује одређене ријечи од драгих или непознатих особа, постоје и оне које им никако не смијете рећи.

Ово су неке од њих, пише 24 сата.

Овну: "Ја одлучујем"

Кажете ли Овну "Назваћу те после" наћи ћете се у лошој позицији. Ситуација је још гора ако је ријеч о важним стварима, јер су невјероватно нестрпљиви. Тада постају нервозни и анализирају колико вам значе ако их стављате у позицију да чекају, што њихов его не подноси. Једнако ће их изнервирати и изјаве типа "Досадан си" и "Ја одлучујем".

Бику: "А види мене!"

Припадници овог знака тешко подносе хвалисавце, посебно оне без покрића те им је изузетно тешко уљудно да се смјешкају док неко сам себе хвали. Осим тога, притисак ће им скочити ако им кажете "Баш си шкрт" јер не воле преиспитивање својих мотива, а неће бити нити претерано задовољни ако им кажете "Храна и није баш нешто" познавајући посебан однос који Бикови гаје према храни.

Близанцу: "Молим те, ућути!"

Припадници овог знака познати су по својој елоквентности, али и по томе да би прије "умрли него нешто прећутали". Због тога је изјава попут "Молим те ућути" велики ударац и разлог за љутњу код њих. Неће им се свидјети ни ако им кажете "Зашто се не смијеш/једеш/плачеш?" јер су они врло директни људи, који ако нешто не раде имају добар разлог за то. Велика је вјероватноћа да ће вам након таквог питања сасути окрутну истину у лице.

Раку: "Пусти мене да кажем, ти ћеш послије"

Припаднике овог знака нервирају људи који се намећу, посебно ако тиме скрећу пажњу на њих. Иако нису ташти, осјетљиви су на то да их људи тако доживљавају, па су оптерећени тиме је ли неко неправедан према њима. Сметаће им и ако им кажете "Доћи ћу раније" јер не воле помијерање сопственог распореда и драже им је да људи касне него да их затекну неспремне.

Лаву: "То боље изгледа на..."

Припадници овог знака поприлично су ташти у погледу сопственог изгледа, чак и помало оптерећени њиме. Зато ће им изјава да некоме другом нешто боље пристаје, па чак и ако је упакована у добронамјерну критику засметати. Ако немате ништа лијепо да кажете о њиховом изгледу, онда је боље да им не кажете ништа.

Дјевици: "Они хоћеју"

Припадници овог знака, педантни и организовани какви јесу, највише не подносе граматичке, правописне и говорне грешке, па чак иако су у нечијем дијалекту. Осим тога, врло им је важан начин на који људи комуницирају, а изнервираће их и све изјаве у којима им се изражава непоштовање: "Мисли шта хоћеш" или "Не занима ме што ти мислиш о томе".

Ваги: "Стишај ту музику"

Припадници овог знака велики су љубитељи музике, посебно доброг плесног ритма коју ће до максимума појачати у ауту, кући, на послу - ма свугдје гдје то могу. Зато ће им тражење да стишају музику бити као да сте рекли да је "сунце престало сијати". Неће цијенити нити изјаве попут "Одлучи се више" и "Хоћеш ли престати разговарати телефоном" јер не воле да их пожурују или форсирају на било који начин.

Шкорпиону: "лли по мом, или никако!"

Припаднци овог знака једни су од оних који најгоре реагују на ултиматуме, заправо су на њих "алергични". Једнако тако, посебно су осјетљиви ако осећају да могу бити замијењени, било да је ријеч о пријатељству или љубави, па ако им кажете да "већ имате договор", то ће вам свакако замјерити и осјетити се искључено.

Стријелцу: "Мој живот је тако тежак"

Припадници овог знака не подносе људе који се стално жале, кукају и мисле да се цијели свијет неправедно уротио против њих. Нервираће их и сви облици песимизма попут "овај живот нема смисла" јер мрзе пасивне људе који се мире са судбином. Не воле ни изјаве попут "Не да ми се да идем тамо" и "Ајде да останемо код куће" јер се противе њиховој пустоловној природи.

Јарцу: "Позајми ми новац"

Иако су брижни и обзирни, припадници овог знака заиста не воле да позајмљују новац, јер их оптерећује идеја хоће ли им се новац вратити и хоће ли то утицати на њихов однос. Сметају им и сви облици изјава у којима их прозивају за нешто, нпр. "Зашто то увијек радиш" јер им то звучи као осуда, као и патетичне љубавне изјаве попут "Мој живот није имао смисла док нисам упознао тебе".

Водолија: "То је глупа идеја"

Припадници овог знака нису претјерано овисни о туђем одобравању, али оно што ће им свакако тешко пасти је изјава која ће поткопати идеју коју имају. Највише ће их забољети ако им то каже неко близак. Живце им можете стањити и изјавама попут "Нека то неко други очисти" јер не подносе да онај ко је направио неред га и не почисти те фраза "Ти то не разумијеш" јер се тиме потцјењује његова интелигенција.

Рибама: Јеси чуо/ла шта опет причају о теби?

Припадници овог знака врло су осјетљиви на трачеве и жарко желе да их други људи поштују. Преношење трачева о њима самима ће их јако изнервирати. Једнако тако, сметаће им и изјава "Нема шансе да то научиш" јер ће након ње почети анализирати своје недостатке, као и сам однос. Питаће се мисли ли онај ко је то рекао да су неспособни, а након сваке лоше изјаве треба им дуго да врате повјерење у однос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана