Благо вама ако сте овај хороскопски знак, вас сви обожавају

B92
Благо вама ако сте овај хороскопски знак, вас сви обожавају

Он је занимљив, духовит и спретан. Многи истичу његове мане али због својих врлина је веома омиљен у друштву.

На спомен овог ваздушног знака појединима је дволичност прва асоцијација. Ипак, његова личност је много слојевитија. Погађате, ријеч је о Близанцима.

Близанци имају двије личности, то није спорно. Једна је досадна и замишљена, друга је духовита, али их управо ова друга страна чини популарним. Та друга страна њихове личности је комуникативна, друштвена и увијек спремна за забаву. Они су раздрагани и вјечити оптимисти али не трпе досаду, са њима је забава загарантована. Не знају да мирују, због чега могу бити понекад и неухватљиви.Овај хороскопски знак је динамичан и брз, никад га не држи мјесто. Способан је да ради више послова истовремено. Не воли да даје обећања, поготово када зна да их неће испунити. Веома су причљиви и имају различита интересовања. Сваки посао ураде темељно и ништа не остављају недовршено.

Близанци су шармантни и пажљиви , због чега су добри заводници. Уживају у флерту, а реагују брзо. Зато што су омиљени у друштву и због тога су духовити често умију да заведу друге хороскопске знаке. Није потребно да бринете како да начините први корак ако вам се допадне јер они сами освајају.

Они често осјећају као да им једна страна недостаје, па због тога толико воле друштво. Близанци су интелигентни, способни, свестрани и радознали. Многи би за њих рекли да су као мала дјеца, јер се они ни не труде да одрасту.

Причаће вам форе, засмијаваће вас, говориће и оно што не би требало како би били интересантни и другачији од других. Много су брзи и не треба им много времена да све схвате. Веома су паметни, али и духовити, што потврђује оно да духовит човјек мора бити паметан. Они ће ријетко кад пустити сузу и показати емоцију, али то не значи да нису емотивни и да немају емпатију. Тешко је освојити њихово срце, а и када успијете неће вам дати до знања.

Они ће и у најемотивнијим животним ситуацијама тешке теме окренути на хумор и забаву. То је оно због чега их сви воле, јер мало ко умије да вас насмије у тешким моментима као што то умију Близанци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана