Бјежите од њих када се наљуте: Ови знаци су темпиране бомбе и руше све пред собом

B92
Бјежите од њих када се наљуте: Ови знаци су темпиране бомбе и руше све пред собом

Станете ли им на жуљ, ови хороскопски знаци ће у потпуности проментии однос према вама и тада ћете моћи да упознате њихово друго лице.

Ован

Ватрени Овнови често у свађама не знају да смире ерупцију страсти и да каналишу негативну енергију. Осим што су изузетно гласни и дивљи када се наљуте, они могу дуже вријеме у себи крити незадовољство које касније може да кулминира. Ипак, иако дође до окршаја, чак и најповрђенији Ован неће имати жељу за осветом, већ ће вас само елиминисати из свог живота. Од тада постајете његов противник и непријатељ.

Лав

Лавови су познати као праве краљице драме, управо захваљујући свом темпераменту. Иако обожава људе, као и да склапа нова пријатељства, Лав често има превелика очекивања од особа из свог окружења. Ако му се замјерите, он ће на све начине пробати да вас омаловажи, али и да негативно утиче на вашу репутацију. Једноставно, он има осветничку црту личности и веома тешко прашта.

Шкорпија

Харизматична Шкорпија у тренуцима бијеса пржи и кожу и мозак својим отровним језиком. Иако јој је потребно много да би се наљутила, у тренуцима бијеса постаје саркастична и брутална према особи која ју је изазвала.. Она уопште није тип који ће да опрости и заборави већ ће свом жестином психички малтретирати оног на кога је љута. Неће се зауставити све док не створи емоционалну пустош и праву људску олупину од те особе

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана