Biku nedostaje nježnost, Djevicama dobrota

Biku nedostaje nježnost, Djevicama dobrota 18.02.2018 22:38 | B92

Svaki znak ima karakterističan odnos prema ljubavi.

 Ovo je ono što vam astrologija preporučuje kao putokaze u iskazivanju najvažnijih emotivnih stanja za svaki znak.

Ovan

Ovnovi vole ljubavnike, partnere koji su s njima otvoreni i direktni, a ne vole da čekaju. Nestrpljivost i manjak spontanosti može im potpuno uništiti vezu. Najteže od svega će im pasti osjećaj da partner nešto krije od njih. Budite direktni i recite svom Ovnu što mislite.

Bik

Nježnost je jedna od najvažnijih stvari za Bika. Bez nepristojnosti, prostota, neukusnog izgleda ili bilo kakve grubosti. Bikovim srcem vlada uglađenost i profinjenost i ako partner ili partnerka ne mogu biti civilizovani, Bik preko toga neće moći da pređe niti da to oprosti.

Blizanci

Komunikacija je najvažnija stvar ako imate Blizanca za ljubavnika ili ljubavnicu. Nazovite, pošaljite mejl ili SMS poruku svaki dan. Ako niste u stalnom kontaktu, to može biti pogubno. Komunicirajte i dodirom, mirisom i ukusom. Za Blizanca ne postoji previše izgovorenih riječi ili previše šaputanja na jastuku.

Rak

Rakovi ne samo da žele da budu zaštićeni, nego i da osjete da sami štite partnera. To stvara sigurnost unutar koje može da raste ljubav. Vjernost, zaštita i potpun osjećaj sigurnosti u zagrljaju voljene osobe najprijatniji je osjećaj za Raka.

Lav

Lav mora da se osjeća nesputano i slobodno kako bi mogao da bude nježan, iskren i posebno razigran. Zamislite laviće kako se igraju i valjaju zajedno. Dečja razigranost Lavovima je važna stvar. Iz toga proizlazi strast, ali i ona je onda na drugom mjestu.

Djevica

Iskrena dobrota - to je ono što treba Djevicama. Njihov partner ili partnerka moraju da pokažu dobrotu, kao i spremnost da pomažu. Kad vide osobu koju vole da je nežna prema slabijima od sebe, mlađima, osobama s poteškoćama ili životinjama, to će sigurno osvojiti njihovo srce.

Vaga

Na svijetu možda nedostaje mira i sklada, ali to je ono što Vagama nužno treba u životu. Njihov partner ili partnerka moraju biti prilagodljivi i da što manje prave probleme. Vage izuzetno cijene svaki pokušaj i trud i onda opraštaju sve greške.

Škorpija

Bez iskrenosti i poštenja Škorpije se osjećaju šuplje, isprazno i izdano. Fantastičan seks je takođe nešto što im je jako važno, kao i to da mogu sačuvati po koju tajnu i ne trubiti naokolo baš sve o sebi. To je sve usputno, najvažnija im je otvorena i iskrena veza.

Strelac

Prema Strelčevima morate biti posebno darežljivi. Davati i primati je na najvišoj poziciji njihovih prioriteta u vezi. Tu takođe postoji i javni aspekt, pa partner ili partnerika moraju prihvatiti njihovu povremenu želju da budu u centru pažnje. I da, dobar seks se takođe ubraja u davanje i primanje.

Jarac

Poštovanje, radna etika i sve suprotno lijnosti održava Jarca u životu i greje mu srce. Ljubav i emotivna predanost takođe su dio te radne etike i idu ruku pod ruku. Nikad ga nemojte uzimati zdravo za gotovo. Previše pohvala takođe može da doživi kao nešto uvredljivo.

Vodolija

Uzbuđenje i eksperimentiranje Vodolijama su vrlo važni u odnosu i životu uopšte, ali broj jedan je pravednost i otvorenost prema novim idejama. Beznačajan partner kod njih nema šanse. Takođe, ne morate da se slažete sa svim njihovim idejama, ali nije naodmet.

Ribe

Ribe su najosjetljiviji znak Zodijaka, i to u svakom pogledu. Stalno vređanje njihovih osjećaja neće donijeti ništa dobro. Treba im neko ko je otvoren i osjećajan, i to zna da izrazi. Takođe im treba neko ko će ih utješiti ako zaplaču, a to će se sigurno dogoditi.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica