Бику недостаје њежност, Дјевицама доброта

B92
Бику недостаје њежност, Дјевицама доброта

Сваки знак има карактеристичан однос према љубави.

 Ово је оно што вам астрологија препоручује као путоказе у исказивању најважнијих емотивних стања за сваки знак.

Ован

Овнови воле љубавнике, партнере који су с њима отворени и директни, а не воле да чекају. Нестрпљивост и мањак спонтаности може им потпуно уништити везу. Најтеже од свега ће им пасти осјећај да партнер нешто крије од њих. Будите директни и реците свом Овну што мислите.

Бик

Њежност је једна од најважнијих ствари за Бика. Без непристојности, простота, неукусног изгледа или било какве грубости. Биковим срцем влада углађеност и профињеност и ако партнер или партнерка не могу бити цивилизовани, Бик преко тога неће моћи да пређе нити да то опрости.

Близанци

Комуникација је најважнија ствар ако имате Близанца за љубавника или љубавницу. Назовите, пошаљите мејл или СМС поруку сваки дан. Ако нисте у сталном контакту, то може бити погубно. Комуницирајте и додиром, мирисом и укусом. За Близанца не постоји превише изговорених ријечи или превише шапутања на јастуку.

Рак

Ракови не само да желе да буду заштићени, него и да осјете да сами штите партнера. То ствара сигурност унутар које може да расте љубав. Вјерност, заштита и потпун осјећај сигурности у загрљају вољене особе најпријатнији је осјећај за Рака.

Лав

Лав мора да се осјећа неспутано и слободно како би могао да буде њежан, искрен и посебно разигран. Замислите лавиће како се играју и ваљају заједно. Дечја разиграност Лавовима је важна ствар. Из тога произлази страст, али и она је онда на другом мјесту.

Дјевица

Искрена доброта - то је оно што треба Дјевицама. Њихов партнер или партнерка морају да покажу доброту, као и спремност да помажу. Кад виде особу коју воле да је нежна према слабијима од себе, млађима, особама с потешкоћама или животињама, то ће сигурно освојити њихово срце.

Вага

На свијету можда недостаје мира и склада, али то је оно што Вагама нужно треба у животу. Њихов партнер или партнерка морају бити прилагодљиви и да што мање праве проблеме. Ваге изузетно цијене сваки покушај и труд и онда опраштају све грешке.

Шкорпија

Без искрености и поштења Шкорпије се осјећају шупље, испразно и издано. Фантастичан секс је такође нешто што им је јако важно, као и то да могу сачувати по коју тајну и не трубити наоколо баш све о себи. То је све успутно, најважнија им је отворена и искрена веза.

Стрелац

Према Стрелчевима морате бити посебно дарежљиви. Давати и примати је на највишој позицији њихових приоритета у вези. Ту такође постоји и јавни аспект, па партнер или партнерика морају прихватити њихову повремену жељу да буду у центру пажње. И да, добар секс се такође убраја у давање и примање.

Јарац

Поштовање, радна етика и све супротно лијности одржава Јарца у животу и греје му срце. Љубав и емотивна преданост такође су дио те радне етике и иду руку под руку. Никад га немојте узимати здраво за готово. Превише похвала такође може да доживи као нешто увредљиво.

Водолија

Узбуђење и експериментирање Водолијама су врло важни у односу и животу уопште, али број један је праведност и отвореност према новим идејама. Безначајан партнер код њих нема шансе. Такође, не морате да се слажете са свим њиховим идејама, али није наодмет.

Рибе

Рибе су најосјетљивији знак Зодијака, и то у сваком погледу. Стално вређање њихових осјећаја неће донијети ништа добро. Треба им неко ко је отворен и осјећајан, и то зна да изрази. Такође им треба неко ко ће их утјешити ако заплачу, а то ће се сигурно догодити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана