Биковима најважније да задрже оно шта је њихово, Шкорпијама да добију шта желе

Агенције
Биковима најважније да задрже оно шта је њихово, Шкорпијама да добију шта желе

Сви дијелимо тежњу према неким основним људским правима попут права на слободу говора или једнакост, али је изненађујуће како појединци различито вреднују поједина права, зависно о хороскопском знаку.

Ован

Најважније им је да сватко може бити оно што јест и мрзе претварања.

Овнови цијене индивидуалност, независност и потребу да буду оно што јесу. Ни надређени, ни љубавник им никад не смије говорити што би требали радити или како се понашати у одређеним ситуацијама. Овнови су најнезадовољнији ако су присиљени уклопити се у неке норме. Желе да их се воли онакве какви јесу и не пристају на компромисе. Њихов мото је: БИТИ!

Бик

Најважније им је задржати оно што им припада.

Бикови напорно раде на сваком послу којег се прихвате. Када нешто постигну и остваре, то не желе ни с ким подијелити. Најважније им је право на посједовање. Практичан су и приземан знак, те због тога одлични радници. Нису похлепни, ако се боре за своје право, боре се и за право својих колега, али када једном стекну нешто у материјалном смислу сматрају како имају потпуно и искључиво право на то. Својих ствари се никад не одричу, ни због каквих циљева, па ни због љубави. Њихов мото је: ИМАТИ!

Близанци

Најважнија им је слобода мишљења.

Њихов бриљантни ум им је пут за свијет. У својим мислима могу отићи гдје год пожеле, али близанци се воле кретати својом брзином и интензитетом. Идеје су им чаробне. Каже ли им неко како превише размишљају, како би требали бити практичнији или криво гледају на неку ствар, смртно ће се увриједити. Њихов мото је: МИСЛИТИ!

Рак

Најважнија им је осјетити њихове осјећаје.

Ракови су забавни и заиграни извана, али њежни изнутра. Њихови осјећаји су приватни и ријетко ће вам признати или разговарати о њима. Али су интензивни. Најдраже им је када могу уживати у пуноћи својих осјећаја. Њихов мото је: ОСЈЕЋАТИ!

Лав

Најважније им је могућност да се покажу у најбољем свјетлу.

Лавови су најдивнија, најхрабрија и најснажнија створења на земљи. Али морају имати могућност то показати и другима. Мрзе социјална права и врло им је важно да им нитко не одузима њихов луксуз. Увијек морају бити у центру пажње, а најжешће би се борили када би им неко забранио право на показивање. Њихов мото је: ЖЕЉЕТИ!

Дјевица

Дјевице су аналитичари соларног система. Способни су примијетити и најситније детаље, па им је врло важно да се баш њима да право да донесу коначну одлуку. Боре се за слободу мишљења, али им је најважније прикупити много података, по могућности од различитих извора. Њихов мото је: АНАЛИЗИРАТИ!

Вага

Најважније им је угодити другима и себи.

Равнотежа идеја је према вагама идеално стање. Вагама је неопходно право да управо оне одлучују што је најбоље. Мада никад не претјерују. Колико се боре за себе, боре се и за друге. Свако подручје живота им је битно: и посао и каријера и породица. Њихов мото је: ПОСТИЋИ РАВНОТЕЖУ!

Шкорпија

Најважније им је добити оно шта и кога желе.

Шкорпиони су најиздржљивији знак зодијака. Они точно знају шта желе и могу поднијети доста тога како би то добили. Мисле како заслужују управо то и ако баш то немају не могу бити потпуно сретни. Њихов мото је: ЗАСЛУЖИТИ!

Стријелац

Најважније им је истражити и видјети цијелу слику.

Стријелци су обично спонтани и раде оно што желе. Њима је врло важно забавити се. Не воле озбиљне теме, а у сваку ситуацију покушавају унијети хумор. Ипак, способни су видјети даље од других. Њихов мото је: ВИДЈЕТИ

Јарац

Најважније им је право да од лимуна могу направити лимунаду.

Они имају моћ искористити и пронаћи сврху у свему око себе. Важно им је да могу вјеровати у оно што су одлучили вјеровати и изабрати оно што мисле да могу изабрати. Није им увијек лако, али никад се не предају. Њихов мото је: ПОПРАВИТИ!

Водолија

Најважнија им је слобода, али за све.

Они су оригинални и прагматични хуманитарци. Често знају шокирати, али и освијетлити, инспирисати, поучити, научити, објаснити и схватити. Боре се за све врсте слобода, никад никога не осуђују. Њихов мото је : ЗНАТИ!

Рибе

Најважније им је право да слиједе своје снове.

Рибе цијене и захтијевају слободу мисли и говора. Визионари су и врло им је важно да могу слиједити оно у шта вјерују. Одузмите им вјеру и то је као да сте рибу ставили на сухо. Рибе воле вјеровати како смо сви на истој страни. Њихов мото је: ВЈЕРОВАТИ!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана