Astro sotone: Oni su najopasniji znaci Zodijaka

Agencije
Astro sotone: Oni su najopasniji znaci Zodijaka

Da se razbiju predrasude da su samo Škorpije na lošem glasu, ubuduće se pripazite i ovih znakova.

Jarac

Novac je za njega sve, bilo koja vrsta emocija prema živim bićima je ograničena. Ni na njegovom licu nećete uočiti bilo kakav osjećaj niti će se oni ikad potruditi da ga pokažu. Ako ste se namjeračili da ga povredite to vam neće lako poći za rukom, čak se može reći da je gotovo nemoguće.

Škorpija

Škorpije pre svega uopšte nisu zle niti bezosjećjne. Naprotiv, one su duboko osjećajna bića i kada vole u potpunosti su predane. Međutim, ukoliko je iznevjerite ili povredite imaćete tu nesreću da upoznate njenu mračnu stranu. Ako dođe do ovakve situacije u stanju je da vam bukvalno zagorča život. Prema tome, najbolje bi bilo da je ne iskušavate i do tad će sve biti u redu.

Ribe

Sa potpuno nerealnim i ludim idejama, njoj će dok vam se prijatno smiješka, kroz glavu prolaziti misli o tome kako bi mogla da vam izvadi oko ne bi li pravio razne eksperimente. Za svoju korist Ribe će vas lagati najperfidnije moguće. Taktički će vam naći slabu tačku i igrati na kartu sažaljenja. One će se toliko uživeti u ulogu da će biti u stanju da povjeruju same sebi, ali pozadina je nešto drugačije boje. Kad ostvari cilj, nestaje iz vašeg života, a vi saznajete da je njen identitet lažan. Međutim, već je kasno, jer tu joj se gubi svaki trag. Romantično zar ne?

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana