Астро сотоне: Они су најопаснији знаци Зодијака

Агенције
Астро сотоне: Они су најопаснији знаци Зодијака

Да се разбију предрасуде да су само Шкорпије на лошем гласу, убудуће се припазите и ових знакова.

Јарац

Новац је за њега све, било која врста емоција према живим бићима је ограничена. Ни на његовом лицу нећете уочити било какав осjећај нити ће се они икад потрудити да га покажу. Ако сте се намjерачили да га повредите то вам неће лако поћи за руком, чак се може рећи да је готово немогуће.

Шкорпија

Шкорпије пре свега уопште нису зле нити безосjећјне. Напротив, оне су дубоко осjећајна бића и када воле у потпуности су предане. Међутим, уколико је изневjерите или повредите имаћете ту несрећу да упознате њену мрачну страну. Ако дође до овакве ситуације у стању је да вам буквално загорча живот. Према томе, најбоље би било да је не искушавате и до тад ће све бити у реду.

Рибе

Са потпуно нереалним и лудим идејама, њој ће док вам се пријатно смијешка, кроз главу пролазити мисли о томе како би могла да вам извади око не би ли правио разне експерименте. За своју корист Рибе ће вас лагати најперфидније могуће. Тактички ће вам наћи слабу тачку и играти на карту сажаљења. Оне ће се толико уживети у улогу да ће бити у стању да повјерују саме себи, али позадина је нешто другачије боје. Кад оствари циљ, нестаје из вашег живота, а ви сазнајете да је њен идентитет лажан. Међутим, већ је касно, јер ту јој се губи сваки траг. Романтично зар не?

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана