Ако иде срцем онда је Рак. Какви су остали мушкарци у кревету?

Агенције
Ако иде срцем онда је Рак. Какви су остали мушкарци у кревету?

Нема сумње да сваки знак има "оно нешто". Прочитајте шта је то карактеристично за његов знак када је секс у питању.

Ован

Ован секс схвата једним видом тамичења. Изазов им није страна ријеч када су у спаваћој соби. Воле да су спонтани и не желе да се контролишу када су у близини вољене особе, посебно када су расположени. Предигра им није увијек јача страна, воле одмах да пређу на ствар. И да, обожавају да буду агресивни.

Бик

Бикови су најсензуалнији знак Зодијака и немојте да вас неко убјеђује у супротно. Обожавају да испољавају своју сексуалност преко физичког контакта. Сваки Бик зна како да објекат своје пожуде доведе себи пред ноге. Њихова чула играју велику улогу у сексу – храна, масаже, шапутање, итд.

Близанци

Близнаци су веома авантуристички настројени и спремни за нове ствари. Испробавање различитих техника и поза је нешто што обожавају. Толико су сексуални да ако не могу да имају физички секс с вама они ће наћи начин да вас задовоље макар преко телефона. Иако обожавају игрице у кревету њима је јако важно да се повежете на интелектуалном нивоу јер једино тако могу бити у потпуности задовољени.

Рак

Рак увијек иде срцем. Он очајнички жели да има страствен секс с вама, али само ако зна да је то вођено емоцијама. Воле интимност више од шема за једно вече. У главама многих Ракова секс и љубав иду једно с другим. Ако им је лијепо с вама њихова маска пада, а на површину избија неограничена сексуалност у којој ћете уживати.

Лав

Лав жели да запалите његову ватру. То му помаже да његова сексуална страна исплива на површину. Вјеровали или не, њима је потребан фактор изненађења или неће бити превише заинтересовани за секс. Чак и секс помирења за њих може бити нешто што обожавају. Ипак, не у свакој ситуацији. Лаву слободно можете дијелити комплименте током секса. Воле када им кажете да су добро обавили посао, само немојте никада претеривати.

Дјевица

Све што сте прије мислили о Девицама заборавите. Они су један од најсезуалнијих знакова у Зодијаку, али им је потребна права особа да то извуче из њих. Уз праву количину страсти Дјевица може сексуално експлодирати. Тада се потпуно мијењају и почињу да уче нове ствари и трикове у кревету. Желе да се побољшају у сваком могућем погледу.

Вага

Вјерује се да Вагино интересовање за секс почиње врло рано изазвано тиме што увијек воле да удовољавају другима. Сексуално, Вага је вољна да вам пружи оно најбоље али жели исто заузврат. Њима не смета да вам се у потпуности посвете, само ако знају да ћете им ви пружити исто. Покушајте да будете што нежнији, Ваге баш и не воле агресију и грубост у кревету.

Шкорпија

Није баш најлакша ствар на свијету сексуално се зближити са Шкорпијом, али једном када пређете ту границу приказаће вам се нови хоризонти. Чак и поглед Шкорпије је довољна предигра. Они су спремни да вас потпуно задовоље и не пристају ни на шта мање. Шкорпије чак многе емоције приказују кроз секс и увијек желе нешто што ће трајати, а не шеме за једну ноћ.

Стрелац

Као и у многим другим стварима Стрелац и у сексу жели да ужива. Секс без мало забаве је за њих досадан. Воле да експериментишу с новим стварима, па неколико сексуалних играчака неће одмоћи. Стрелци не одстовјећују љубав са сексом, па многи од њих траже испуњење сексуалних потреба од различитих људи.

Јарац

Јарац ће вам се у потпуности посветити у сексу, али тек када спусти гард. Није им битно колико ће секс трајати све док су сигурни да одлично раде посао и да ће вас задовољити. Ипак, шта год да раде немојте критиковати њихова умијећа. Један или два савјета је сасвим довољно, све преко тога ће му убити жељу. Они то не воле.

Водолија

Водолију узбуђују ствари које су нове и другачије, па се тако понашају и у спаваћој соби. То је знак који воли разноврсност, а рутина им брзо постаје досадна. Водолија чак може тражити партнера који је потпуно другачији од онога што се сматра конвенционалним. Водолије су одлични сексуални партнери јер су толерантни, отворени и свестрани.

Рибе

Риба обожава да удовољава. Краљеви завођења посебно када су у потчињеној улози. Ипак, када је секс у питању они више воле када је то нешто више од физичког. Што више знају о вама то су вам ближи и то ће већа страст бити. Обожавају да се играју улога и да чине све што још више може појачати њихову страст и секс учинити бољим искуством.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана