7 бруталних истина о томе колико је тешко вољети и бити у вези са једном Рибом

Агенције
7 бруталних истина о томе колико је тешко вољети и бити у вези са једном Рибом

Жене рођене у знаку Рибе једне су од најинтуитивнијих у Зодијаку и природно су веома привлачне, чак значајно више од осталих хороскопских знакова.

Постоји 7 бруталних истина везаних за љубав са Рибама. Један од знакова Зодијака који је веома интуитиван и емпатичан и веома се специфично понаша када је у вези.

Интуитивна је и вјерује својој интуицији више него било чему

Ни не покушавајте да лажете Рибу јер ће вас одмах открити. Зна да је лажете јер просто то осјећа у свом стомаку.

Веома је емотивна

Њене очи стално сијају и спремне су да се претворе у водопад. Неријетко почну да плачу када неко поред њих почне да плаче. Чак и ако вас мрзе, плакаће са вама.

Помало је лијна

У њеној природи је да се развлачи по кревету до поднева и да сањари о свему и свачему. Нема те ствари коју воли више од излежавања на каучу уз чинију пасте у рукама и упаљеним Нетфиликсом.

Веома је брижна

Веома, веома, веома је брижна. Разлог за то је што она заиста жели да брине о вама, зато јој не замјерајте када вас пита да ли сте понијели кључеве, телефон, да ли сте јели и слично.

Не боји се да оде ако је не третирате онако како она мисли да заслужује

Није заинтересована за негативност и не боји се да оде из токсичне везе или пријатељства. Не разумију како људи успијевају да остану у везама које су испуњене драмом са партнерима или пријатељима који их изнова и изнова изневерују и не поштују их.

Она је сама себи најгори непријатељ

Самосажаљење некада у њој буди оно најгоре. Можда ћете затећи вашу Рибу како сједи сама у мраку и размишља како је нешто заправо могло да буде и да се каје због нечега што је рекла или што нешто није урадила боље. Она је себи највећи критичар, па ћете неријетко морати да је подсјећате да је она заправо најбоља.

Често се изгуби у својим креативним мислима

Због тога често изгледа неприступачна. Заправо су веома љубазне и слатке ако погледате мало испод њихове одсутне површине. Уколико успијете да измамите вашу Рибу ван њених мисли видјећете колико сјајна може да буде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана