Упознајте нови HTC One

Aгенције
Упознајте нови HTC One

HTC, свjетски лидер у мобилним иновацијама и дизајну, представио је дуго очекивани нови HTC One (М8), најновију унапређену верзију награђиваног модела HTC One (М7).

Представљен у Gunmetal Gray боји, са најновијом HTC Sense 6 технологијом, нови модел HTC One (М8) истиче се захваљујући кућишту од висококвалитетног метала са Smart Sensor Hub конзолом која предвиђа ваше потребе и користи Motion Launch контроле како би вам олакшала свакодневне задатке.

Нова технологија Дуо камере пружа могућност креирања креативних фотографија професионалног изгледа и напредне ефекте, а HTC BoomSound систем још једном поставља побољшани квалитет звука код паметних телефона.

Петер Чоу, извршни директор у HTC-у, рекао је: „Године 2013. смо представили најбољи паметни телефон на свијету, али ни у једном тренутку нисмо престали да себи постављамо нове изазове, нити смо пристали на статус кво у овој категорији. Будући да смо водећа компанија у области иновација у мобилним технологијама, наставили смо да дизајнирамо и креирамо уређаје који ће очарати, инспирисати и трансформисати индустрију паметних телефона. Данас вам са поносом представљам најизванреднији, најинтуитивнији и најнапреднији мобилни уређај који је ова индустрија икада произвела, HTC One (М8)."

Издржљиво и висококвалитетно моноблок метално тијело постепено прелази у full HD екран резолуције од 5 инча (1080 пиксела) и обавија га узаним ивицама са благим заобљењима која омогућавају природније и неометано држање у руци.

Опремљен са 2GB RAM-а, Qualcomm Snapdragon 801 чипсетом са четири 2.3GHz Краит процесорска језгра и потпуно интегрисаном 4G LTE подршком и Андроид 4.4 КитКат-ом, најновијом верзијом Андроид оперативног система, нови HTC One (М8) нуди најновији HTC Sense 6 кориснички интерфејс, већ инсталиран на уређају или као унапређење софтвера које се може скинути са Play Store -а.

У потпуности редизајниран и са јаснијим и упечатљивијим визуелним стилом, HTC Sense 6 корисницима нуди прилагодљиве теме разних боја и пружа интуитивније и персонализовано корисничко искуство.

За оне кориснике којима више одговара чисто Андроид искуство, HTC One (М8) Google Play едицију ће бити могуће резервисати већ данас и купити преко Google Play продавнице током слиједећих недеља.

Нови HTC One (М8) уводи сасвим нову димензију у свијет фотографисања мобилним телефоном, тако што обједињује први паметни телефон са Дуо камером коју прате HTC-ов иновативни HTC UltraPixel модул, два блица и full HD (1 080 пиксела) видео-запис, што омогућава креирање невjероватних фотографија при сваком освjетљењу и видео-записе високог квалитета.

Предња камера са широкоугаоним објективом са резолуцијом од 5 мегапиксела омогућава корисницма праве и квалитетне селфи фотографије.

Технологија Дуо камере се, поред главног UltraPixel модула, може похвалити и дубинским сензором који биљежи и информације о дубини слике и нуди примјену мноштва изузетних и креативних ефеката.

Уз бројне могућности креирања узбудљивих фотографија, организација галерије је била један од приоритета за дизајнере HTC Sense корисничког интерфејса. Они су осмислили функцију Image match, алатку за визуелну претрагу која интуитивно смjешта све фотографије на којима се јавља одређени објекат у један албум.

На крају, нови HTC One (М8) нуди и Slow Motion режим, који омогућава снимање успореног видео снимка што омогућава кориснику да успори акцију на оном дијелу на ком жели – савршено за наглашавање драматичности момента и истицање одређеног тренутка.

Примјеном HTC Sense 6 корисничког интерфејса, нови HTC One (М8) може се похвалити могућностима које овом производу дају „шесто чуло". На примјер, Motion Launch технологија може захваљујући уграђеним сензорима тренутно да региструје позицију и кретање, што кориснику омогућава да користи телефон без активирања екрана. Једноставним превлачењем долази до активације уређаја, опција Auto Answer омогућуава примање позива приближавањем телефона уху без додиривања екрана, а ако корисник два пута тапне по екрану, то ће га укључити или искључити.

Код оригиналног модела HTC One (М7), HTC је оптимизовао потрошњу енергије како би максимално искористио могућности свог телефона. Нови HTC One (М8) је направио још један корак даље на овом пољу тиме што је учинио да батерија овог уређаја издржи до 40% дуже.

Док регуларан режим уштеде енергије пружа продужено трајање батерије, у ову понуду је укључен и Екстремни режим уштеде енергије захваљујући ком батерија може још дуже да издржи. Када је батерија потпуно напуњена, телефон може да ради и до 14 дана, истовремено вам не ускраћујући могућност примања позива, порука и мејлова. Режим се активира ручно или аутоматски и нуди 60 сати додатног времена на резерви онда када је батерија на 20%, 30 сати на 10% батерије и 15 сати на 5% батерије.

Нови HTC One (М8) још једном представља побољшано аудио-искуство коришћења паметног телефона. Најновија HTC BoomSound технологија производи потпун, снажан, јасан и чист звук са богатим тоновима, од дубоких до високих. Пружајући звук који је 25% гласнији него на HTC One-у (М7), нови HTC One (М8) има два предња стерео-звучника са новим појачалом, редизајниране коморе звучника и прилагођен аудио-профил који пружа уживање у звуку високе дефиниције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана