Стручњаци Фејсбука и Твитера на конференцији у Београду

Срна
Стручњаци Фејсбука и Твитера на конференцији у Београду

Београд - Стручњаци у области информационих технологија /ИТ/ из "Фејсбука", "Твитера", ИБМ-а и других великих свјетских компанија говориће на великој ИТ конференцији која ће бити одржана у оквиру "ИТконекта" 23. и 24. маја у хотелу "Краун плаза" у Београду.

Осим свјетски познатих стручњака из иностранства, на конференцији ће говорити и домаћи ИТ стручњаци, као и представници великих ИТ заједница, најављено је из заједнице ИТ стручњака "ИТ конект".

Конференција ће се састојати из три дијела, од којих ће први бити ИТ сајам запошљавања, на којем ће велике ИТ компаније понудити бројна радна мјеста у области информационих технологија.

Други дио је "ГејмСпејс" у којем ће се окупити сви заинтересовани за гејминг, док је трећи дио сама конференција, на којој ће велики стручњаци у ИТ индустрији говорити о најновијим трендовима.

Главни партнер догађаја је "Мајкрософтов" развојни центар у Србији, а радна мјеста ће понудити компаније међу којима су Космик дивелопмент, Хјуменити, Менпауер, Тризма, Теленор, Ифронт, Вејст, Комтрејд, Перформанс технолоџиз, ИБМ ...

Неке од занимљивих тема о којима ће бити ријечи на конференцији су: како развијати игрице за виртуелну реалност, шта може да крене наопако при тестирању ЈаваСкрипт апликација, како /не/ упропастити сопствени стартап, зашто треба бити активан члан ИТ заједница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана