Samsung представио Galaxy Note 8 VIDEO

Агенције
Samsung представио Galaxy Note 8 VIDEO

Након толико времена ишчекивања Samsung је данас званично почео своју смартфон сезону представивши Galaxy Note 8.

У посљедњих неколико седмица, било је много процурелих информација о Note 8 хардверу, гдје су откривени детаљи о систему дуалних камера, дизајну у стилу S8 са Infinity екраном без ивица, и наравно, повратак S Penа.


И док S8 Plus има велики екран од 6.2 инча, од Note 8 се очекује да понуди чак и већи екран од 6.3 инча, за оне који баш желе веће и боље.

На Galaxy Unpacket догађају, организованим овим поводом, шеф комуникација Samsungа Д. Џ. Кох говорио је о историји Note линије.

Након тога приказан је уводни видео о томе колико су Note телефони омиљени и како су фанови Samsungа остали у з компанију и након Note 7 дебакла са батеријом.

"Нико од нас неће заборавити шта се десило прошле године, знам да ја нећу. Али исто тако никада нећу заборавити милионе лојалних корисника Note телефона који су остали са нама", рекао је Кох.

"Дозволите да изјавим своју најдубљу захвалност невjероватној Note заједници широм свијета", додао је он.

"Велики телефони су дефиниција будућности мобилне технологије", рекао је Кох описавајући екран новог телефона који се нестрпљиво ишчекује на тржишту.

Samsung је увијек говорио да је Note линије била плодно тле за иновацију.

Note 8 је значајан производ за Samsung не само као водећи производ за јесењу сезону, већ и због повратка Note бренда на тржиште послије прошлогодишњег Note 7 дебакла.

Кох је објаснио за кога је Note телефон дизајниран. То су мултитаскери, којима треба велики телефон и који захтјевају врхунске перформансе.

На видео бимовима пуштен је клип којим се приказује изглед Note 8 телефона, а на сцену је изашао предсједник маркетиншке дивизије Samsungа Џастин Денистон да да више информација о карактеристикама телефона.

Note 8 има исти Infinity Dispaly који је Samsung увео на својим Galaxy 8 телефонима ове године. Покривају телефон од ивице до ивице, скоро читаву предњу површину Note 8. Стакло од 6.3 инча, закривљено са страна, направљено је за S Pen. Има исти 18.5:9 однос страница као и Galaxy S8 и S8+.

Samsungови премиум Note модели увијек су били скупи, али ће најновија верзија Galaxy Note 8 бити најскупљи мобилни уређај ове јужнокорејске компаније. Коштаће више од 900 америчких долара, а на тржиште стиже 15. септембра ове године.

Samsung уводи кориснике у могућности Note 8 дуалне камере. Почиње се поређењем са iPhone 7, сугестирајући да ће Note 8 нудити супериорну стабилизацију слике у односу на ривала из Apple-а.

Note 8 такође има "Dial Capture" функцију, која још више изражава ефекте дубине, и уз коју ће Note 8 корисници моћи да фокусирају слику у реалном времену.

Директорка производне стратегије Samsungа, Сузан Де Силва, демонстрирала је могућности SPenа, једној од главних карактеристика Note 8 телефона.

S Pen омогућава корисницима да запишу и до 100 страница биљешки на телефону, чак и када је екран искључен. Корисници ће моћи овим путем и да сликају, јер ће Samsung нудити своју апликацију за сликање уз Note 8 телефоне са S Penом.

S-пен це такође моћи да означава текст и преводи га у различите језике.

Такође, S Pen ће се моћи користити у апликацијама за поруке, гдjе се могу креирати сличице и гифови који се могу слати пријатељима.

Samsung је потврдио да ће се Note 8 појавити у радњама 15. септембра, а они са преднаруџбинама ће га добити "за неколико дана".

Њима слиједују и слушалице Хармон које одговарају стандардном прикључку.

Више детаља можете пронаћи у видео-снимку са конференције који слиједи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана