S8 наводно појео iPhone 7 на тесту, стигле нове фотографије

Агенције
S8 наводно појео iPhone 7 на тесту, стигле нове фотографије

Остало је још неколико дана до тренутка када ће Samsung представити Galaxy S8, па је интернет преплављен текстовима, фотографијама и наводним тестовима.

О спецификацијама се практично све зна (Snapdragon 835, 4GB RAM, 64 GB + SD слот, батерија иста као на прошлом моделу), па је у фокусу ових дана екран, а нове фотографије које су освануле на кинеским сајтовима бацају сенку на све досадашње телефоне.

Ако је вjеровати ономе што видимо, Samsung је у кућиште које једва веће од iPhoneа 6 (екран 4.7 инча) спаковао импресивни Quad HD екран од 5,8 инча. Верује се да ће постојати и верзија са екраном од 6,2 инча.

Оно што је најзанимљивије јесте чињеница да су ивице екрана изузетно близу ивици самог кућишта, па тако нема Home дугмета, читач отисака прстију је пребачен на позадину телефона, а Samsung је препаковао и UI па ће ово бити први Samsungов Android уређај са нешто другачијом навигацијом, уз измjењене функционалности познатих виртуелних дугмића на дну екрана.

У протекла 24 часа су се појавили и наводни резултати тестова, па тако поједини портали преносе да је S8 "појео" рекорд који је iPhone 7 на AnTuTu - скор је 205284, насупрот 181807 за iPhone 7 Plus.

Досад најјачи Андроид резултат је имао OnePlus 3Т са 162423.

Додуше, узмите ову информацију са резервом.

Све ће бити много јасније 29. марта, када је заказано представљање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана