Процурио нови рендер Samsung Galaxy S8

klix.ba
Процурио нови рендер Samsung Galaxy S8

Познати типстер с Тњиттера Еван Блас објавио је званични рендер новог Samsung Galaxyија S8 мjесец дана прије званичног представљања.

На рендеру се види редизајнирани Galaxy S8 без home дугметаке. Екран је закривљен са сваке стране и телефон практично нема ивице.

Конкретних информација о софтверу или кућишту телефона нема, али може се наслутити да се Galaxy S8 разликује од претходних мобилних телефона.

Samsung је у тешкој позицији, а с обзиром на то да је данас посљедњи дан Свјетског мобилног конгреса (MWC), вријеме откривања није случајно. Иако су многи, на конференцији у Барселони, очекивали Galaxy S8, Samsung је представио два таблета. Представљање наредне перјанице најављено је за посебан догађај који ће бити одржан 29. марта.

Овим цурењем информација Samsung се враћа на врх, бацајући у други план Нокију, BlackBerry и LG који су новим уређајима направили сензацију.

Подсjећамо, Galaxy S8 наћи ће се у двије верзије. Обије ће бити опремљене процесором Снапдрагон 835 или Exunis 8895 (у зависности од региона), камером од 12MP и блендом од f/1.7, 4GB или чак 6 GB RAM-а, а скенер прста ће бити померен на задњи дио.

Galaxy S8 ће имати дисплеј од 5,8 инча и батерију капацитета 3.000 mAh, док ће Galaxy S8 Плус имати већи 6.2-инчни дисплеј и батерију капацитета 3.500 mAh.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана