Познајете ли неке од најбоље плаћених freelancer-а из БиХ?

PR
Познајете ли неке од најбоље плаћених freelancer-а из БиХ?

Свјесни смо чињенице колико је ИТ развијен и какве могућности нуди у погледу запошљавања. Бројни млади кадрови из Босне и Херцеговине своје запослење су пронашли путем платформе као што је „Upwork". Неки од њих дневно зараде и просјечну плату продајући ИТ знање на свјетском тржишту.

Иако је у сусједним земљама развијенија свијест младих о могућностима зараде путем интернета, и у БиХ постоје млади који зарађују на овај начин. Листу најбоље плаћених freelancer-а из БиХ на Upwork-у који су зарадили преко 10.000 долара погледајте на овом линку.

Господари свог радног времена и простора

Многи од њих имају канцеларију баш као што је ова на слици изнад. Како би било да замислите себе у скоријој будућности да сједите на плажи са лаптопом у крилу и обављате посао који вам доноси мјесечна примања хирурга специјалисте.

Не постоји велики број професија које пружају потпуну флексибилност у раду, као што је то рад путем Интернета. Неки од тих професија су web desinger -и, програмери, графички designer-и и други маркетинг стручњаци.

Бесплатно инфо вече за све Бањалучане који желе да постану web designer-и

С циљем информисања младих који би жељели да постану web designer-и, академија InfoARS организује информативно вече на којем људи који никад нису имали додира са технологијом могу сазнати како да се преквалификују у web дизајнере. Такође за студенте који студирају техничке факултете, биће организовано бесплатно тестирање нивоа знања из технологија као што су HTML и CSS.

Мастер курс web десигн-а InfoARS академије је намјењен свима онима који желе да унаприједе каријеру и прва је одскочна даска која води ка стручности у области web програмирања. Вјештину израде модерних web сајтова можете научити на овом курсу без претходног дизајнерског искуства за само пет мјесеци.

Уколико желите сазнати више о занимању будућности, те чути искуства успјешних полазника пријавите се путем овог линка. Инфо вече ће се одржати у петак, 14. јуна 2019. године у просторијама Академије, на адреси Царице Милице 43 у термину од 18 часова.

Додатне информације можете добити путем емаила а[email protected]  или броја телефона 066/996-688.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана