Ovu Facebookovu aplikaciju ćete odmah želeti da instalirate

Agencije
Ovu Facebookovu aplikaciju ćete odmah želeti da instalirate

Postoji skrivena, mnogo bolje verzija Facebook Messingera i verovatno ćete poželjeti odmah da počnete da je koristite.

Facebookova aplikaciju Messinger Lite nedavno je postala dostupna u još više zemalja nego što je do sada bila, omogućivši većem broju korisnka bržu i efikasniju verziju sevisa za slanje poruka.


Lite verzija je napravljena kako bi bila oslobođena mnogih beskorisnih segmenata aplikacije poput Facebook Stories-a i gifova.

Na taj način štedi prostor korisnicima, koristi manje podataka i uglavnom izbjegava dodatne funkcije koje su posljednjih nekoliko godina dio običnog Messingera.

Ova aplikacija naravno ima i svoje mane, pa tako na primjer neće sve napredne funkcije biti ispravne. Naravno, vaš nalog će imati pristup svemu tome, samo što ih nećete moći koristiti u Lite verziji.

Ova aplikacija je dostupna korisnicima Android telefona , za iOS verziju je još uvek nema. Možete je nabaviti putem Google Play prodavnice i takođe možete obije istovremeno držati u telefonu.

Tri su glavna razloga zbog kojih bi trebalo da je koristite.

Sadrži manje podataka, čineći je ujedno lakšom za upotrebu i jeftinijom (isključivo za ćaskanje). Velike fajlove, poput fotografija i gifova je nemoguće primiti, što znači da vam to neće dodatno trošiti internet.

Takođe je napravljena da radi na što većem broju uređaja, pa je tako moguće koristiti je na starim modelima telefona koji ne podržavaju standardnu Messinger aplikaciju.

Kao treći razlog za korišćenje ove aplikacije navodi se izbacivanje mnogih funkcija kojima je standardna verzija obogaćena posljednjih nekoliko godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana