Ову Facebookову апликацију ћете одмах желети да инсталирате

Агенције
Ову Facebookову апликацију ћете одмах желети да инсталирате

Постоји скривена, много боље верзија Facebook Messingerа и вероватно ћете пожељети одмах да почнете да је користите.

Facebookова апликацију Messinger Lite недавно је постала доступна у још више земаља него што је до сада била, омогућивши већем броју кориснка бржу и ефикаснију верзију севиса за слање порука.


Lite верзија је направљена како би била ослобођена многих бескорисних сегмената апликације попут Facebook Stories-а и гифова.

На тај начин штеди простор корисницима, користи мање података и углавном избjегава додатне функције које су посљедњих неколико година дио обичног Messingerа.

Ова апликација наравно има и своје мане, па тако на примјер неће све напредне функције бити исправне. Наравно, ваш налог ће имати приступ свему томе, само што их нећете моћи користити у Lite верзији.

Ова апликација је доступна корисницима Андроид телефона , за иОС верзију је још увек нема. Можете је набавити путем Гоогле Play продавнице и такође можете обије истовремено држати у телефону.

Три су главна разлога због којих би требало да је користите.

Садржи мање података, чинећи је уједно лакшом за употребу и јефтинијом (искључиво за ћаскање). Велике фајлове, попут фотографија и гифова је немогуће примити, што значи да вам то неће додатно трошити интернет.

Такође је направљена да ради на што већем броју уређаја, па је тако могуће користити је на старим моделима телефона који не подржавају стандардну Messinger апликацију.

Као трећи разлог за коришћење ове апликације наводи се избацивање многих функција којима је стандардна верзија обогаћена посљедњих неколико година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана