Овај телефон кошта више од појединих аутомобила

Агенције
Овај телефон кошта више од појединих аутомобила

Verty је познат по својим прескупим, low-tech уређајима. Неки модели ове компаније коштају хиљаде долара, а нови Verty Signature for Bentley телефон долази са цијеном од преко 22.000 долара.

 

Ово је најновији телефон који долази из партнерства компанија Verty и произвођача луксузних аутомобила Bentley. Наравно, уколико возите Bentley, цијена овог телефона вам и не изгледа превелика.

Занимљиво је да овогодишња верзија Vertyовог екстравагантног додатка за Bentley није чак ни смартфон. У питању је класичан мобилни телефон, без touchscreenа, са алфанумеричком тастатуром и са Series 40 софтвером. Signature for Bentley је моделиран према Mulsanne Speed моделу компаније Bentley. Телефон има исполирану завршницу од нерђајућег челика, као и јастучић од угљеничних влакана који окружује звучник.

Техничке спецификације нису репрезентативне и укључују 2-инчни дисплеј од сафира, 4GB интерне меморије, Wi-Fi и Blootooth подршку, 1050mAh батерију (која омогућава до 300 сати у стандбџ моду). Verty омогућава купцима да сами изаберу дизајн телефона, који ће одговарати дизајну њиховог аутомобила. Verty Signature for Bentley телефон ће се у продаји наћи од септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана