OnePlus одустаје од система позивница за One

TalkAndroid
OnePlus одустаје од система позивница за One

Не може се рећи да је OnePlus One имао прилично глатко лансирање – од незгодног система позивница па до појединих проблема са уређајем, док корисници који чекају свој ред на такозваног „убицу премијум телефона" полако постају нервозни.

На сву срећу, компанија је уочила све ове проблеме и притужбе корисника и најавила да ће ускоро лансирати традиционалнији систем наручивања свог смартфона.

„Тренуто радимо на систему наручивања који је требало да буде активан од септембра, али услијед одређених проблема, све би требало да буде на свом мјесту од октобра", стоји у саопштењу компаније.

OnePlus није открио више детаља у вези са тим како ће систем наручивања унапред функционисати, али лако је за претпоставити да ће бити знатно простији од постојећег.

OnePlus One базиран је на CyanogenModу и посjедује 5.5-инчни IPS дисплеј. Ту су још и најновији Qualcom Snadragon 801 процесор и 3GB RAM-а.

Телефон посjедује и камеру од 13 мегапиксела као и 3.100mAh батерију.

OnePlus тврди да је ово и најлакши смартфон са 5.5-инчним екраном са својих 162 грама.

Међутим, најбоља ствар са овим смартфоном је његова цијена која ће износити 300 долара за верзију са 16GB интерне меморије и 350 долара за верзију са 64GB интерне меморије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана