Нови Андроид инспиран отисцима тинте и бицикл који немогуће украсти

M:tel
Нови Андроид инспиран отисцима тинте и бицикл који немогуће украсти

Најновије издање м:агазина у својој петнаестој епизоди, која ће бити емитована у суботу 4. октобра у добро познатом термину од 16.15 часова, доноси најсвјежије информације и вијести из свијета комуникација, а ту су такође и незаобилазни забавни садржаји и вијести из свијета технологије.

Један од најишчекиванијих новитета свакако је Андроид L оперативни систем, који се привлачи огромну пажњу корисника и критичара, премда се још увијек није појавио на тржишту, а такође остаје и мистерија значења слова „L". Оно што је сасвим извјесно је да ће нова верзија Андроида представити битне визуелне захвате, а у прилог томе говори и информација да је изглед новог Андроида L инспирисан најобичнијим отисцима тинте на папиру.

Бицикл представља једно од најпопуларнијих превозних средстава, једнако међу онима који уживају да га возе, али и међу лоповима, који са пуним правом сматрају да је овог двоточкаша веома лако украсти неопрезним власницима. Три чилеанска студента развила су систем који ће напокон томе стати у крај, а како то изгледа видјећете ако у суботу будете са нама.

Почетком мјесеца у средишту пажње свијета комуникација био је Берлин, а у овој епизоди моћи ћете погледати како је изгледало дуго очекивано представљање Samsung Note уређаја број 4, али и других уређаја.

Као и сваки претходни пут, кроз 20 минута емисије водиће вас Јелена Бабић и Бранкица Стојановић, које ће вам поред наведених, представити још многе занимљиве и забавне теме.

Уколико имате приједлог за неку занимљиву тему, пишите нам на [email protected], а ми ћемо се потрудити да у наредним издањима и ваша тема нађе своје мјесто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана