Need For Speed slijedećeg mjeseca dolazi na PC i ima novi trejler

Agencije
Need For Speed slijedećeg mjeseca dolazi na PC i ima novi trejler

Skoro da smo zaboravili na postojanje ove igre, tj. da bi trebalo da stigne i na PC jer je u novembru ostavila vrlo mlake utiske na nas. Ali, rebootovani NFS nezaustavljivo hita ka PC platformi i Electronic Arts je odlučio da krene da nas redovno podsjeća na to.

U pitanju izgleda neće biti puki port jer, kako navode iz EA, ovo izdanje će imati znatna poboljšanja i nove opcije.


Prije svega, framerate neće biti ograničen na 30 ili 60 sličica u sekundi već će se igra vrtjeti onoliko brzo koliko vaša PC "aždaja" može da je pokrene. Biće podržan veliki broj rezolucija, sve do 4K, kao i većina volana poznatih proizvođača poput Logitech, Thrustmaster i Fantec. Igra će takođe imati mogućnost uključivanja ručnog mjenjanja brzina, nešto čega nije bilo u konzolnim verzijama i što bi na sve platforme istovremeno trebalo da stigne kao patch. Naravno, svi dosadašnji patchevi će biti preinstalirani na igri, kao i dva DLC paketa – Icons and Legends i Showcase.

Need For Speed izlazi 15. marta na PC-u i biće ekskluzivan za servis Orgin. Pretplatnici na Orgin Access će igru moći da igru zaigraju pet dana ranije, 10. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana