M:tel - Не губи вријеме, изабери Open!

m:tel
M:tel - Не губи вријеме, изабери Open!

Актуелне погодности у Openу; постаните нови Open корисник и уживајте уз претплату од једне КМ прва четири мјесеца, или обједините и задржите постојеће услуге уз Open и остварите попуст од 50% на претплату прва четири мјесеца.

С Open услугом добијате најквалитетнији ТВ сигнал, бесплатне разговоре у фиксној, екстра бонусе у мобилној телефонији и поуздан интернет. Не пропустите јесење погодности  за нове кориснике Open услуге  и  претплату од само једне КМ за прва четири мјесеца коришћења ове услуге. Постојећи корисници такође имају право на попуст од 50% на претплату наредна четири мјесеца у случају проширења садржаја постојеће Open услуге, или обнављања уговорне обавезе на период од двије године.

У м:телу нарочито истичу још једну у низу бројних предности Open услуге, то је квалитетна Open техничка подршка која је корисницима на располагању 24 часа дневно, седам дана у седмици, а која се остварује позивом на бесплатан број 0800 50 005.

У склопу Open услуге могуће је по повољним цијенама, куповином на 12 мјесечних рата,  набавити Samsung  и Sony телевзоре. Цијене уређаја зависе од услова и уговора за који се корисник одлучи, било да је ријеч о новом кориснику,  или кориснику који додаје једну или више услуга у већ постојећи пакет и при том не користи право попуста на претплату и слично. Из богате понуде издвајамо два модела:  SAMSUNG 3D FULL HD, дијагонале 50"127 цм,  с износом рате већ од 6o КМ и SONY LED FULL HD, дијагонале 42"107цм, с ратом већ од 42 КМ.           

Овом приликом наводимо неке од битнијих предности интегрисаних Open услуга које ће ваш улазак у m:tel Open свијет учинити једноставнијим и олакшати вам избор. Дакле, уколико одлучите да обједините три услуге на једном мјесту и притом осигурате увијек исти износ рачуна, онда је Open Trio пакет са богатом понудом дигиталних ТВ програма, бесплатних разговора и неограниченог интернета ваш прави избор.

Веома популарни m:tel Open Quadro пакети поред поменутих услуга телевизије, интернета и фиксне телефоније, обезбјеђују  и услугу мобилне телефоније са значајним бонусима и повољним цијенама. Корисници су у прилици изабрати један од четири понуђена Quadro пакета, зависно од броја ТВ канала, брзине и количине неограниченог интернета, те бонуса за разговоре и SMS поруке у m:tel мобилној мрежи и бесплатне разговоре према фиксним мрежама у Европи и свијету (fair use).

Open Duo услуга представља рјешење у  случају да су вам потребне двије врсте услуга, довољно је да одаберете одговарајућу комбинацију: телевизију и бесплатне разговоре, телевизију и неограничен интернет, или неограничен интернет и бесплатне разговоре.

За  добар старт у свијет телевизије, бесплатних разговора и интернета, препоручујемо Open start пакете који у себи садрже избор најпопуларнијих канала, неограничен интернет и бесплатне разговоре унутар m:tel мрежне групе.

Подсјећамо, акција с попустима на мјесечну претплату траје до краја новембра 2014. године. Детаљније информације можете добити на m:tel продајном мјесту или позивом на број корисничког сервиса: 0800 50 005.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана