Логософт отворио најсавременији дата центар у БиХ

m:tel
Логософт отворио најсавременији дата центар у БиХ

Презентацијом нових могућности и услуга Логософта, у просторијама клуба Aquarius Vils, компанија Логософт је јучер званично отворила импресивни Дата Центар, најсавременији у Босни и Херцеговини.

Уводну ријеч на дружењу с пословним партнерима, клијентима компаније и великим бројем новинара одржао је Дамир Диздаревић, замјеник директора и Извршни директор за продају, услуге и маркетинг Логософта.

„Протекла година у Логософту била је у знаку велике инвестиције у наш савремени Дата Центар, који је једини овога типа у Босни и Херцеговини. Информацијско-комуникацијске технологије су једна од стратешких компоненти за развој и напредак Босне и Херцеговине, а наша компанија, као лидер на тржишту пословних информацијско-комуникацијских рјешења, препознала је значај инвестирања у овај сектор. Овај пројекат је доказ како босанско знање и стручњаци из Босне и Херцеговине, могу изградити најнапреднија технолошка рјешења по узору на свјетске концепте, а која потпуно могу парирати рјешењима компанија из региона или Европе. На ову чињеницу смо врло поносни, јер је управо наша ICT понуда један од кључних параметара планираног ширења пословања на регију", истакнуо је Диздаревић.

Логософт Дата Центар је изграђен по најсавременијим технолошким, сигурносним и еколошким стандардима. Пружа велике капацитете за смјештај сервера и испоруку различитих цлоуд сервиса, уз максималну физичку и онлине сигурност и техничку подршку 24/7. Добро развијена Логософт оптичка инфраструктура и приступ сервисима брзинама и до 100 Гбпс, неовисно од брзине интернет приступа, Логософт Дата Центру даје велику компаративну предност.

"Спектар услуга који ћемо понудити корисницима је потпуно прилагођен захтјевима клијената, њиховим потребама и буџету с минималним или никаквим почетним улагањима клијената. На овај начин желимо омогућити компанијама свих врста, од старт-уп компанија, до малих, средњих и великих пословних организација, да се фокусирају на бизнис који развија Босну и Херцеговину, а свој IT препусте нама. Квалитетом услуга, једноставним рјешењима и брзом имплементацијом ми се у потпуности прилагођавамо корисницима, што је једна од темељних карактеристика нашег пословања," поручио је Бењамин Башић,

 Шеф службе за мрежну инфраструктуру и сервисе, презентирајући нове могућности и услуге Логософта.

Изградња Логософт Дата Центра започела је половином 2016. године, а његова поузданост, сигурност и доступност су кључне одреднице које ће препознати клијенти пословних информацијско-комуникацијских рјешења Логософта

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана