И студентима из РС шанса да раде у Гуглу

Д. К.
И студентима из РС шанса да раде у Гуглу

Бањалука - Студенти мастер студија у РС као и млади из цијелог свијета имају прилику да стекну радно искуство у компанији "Гугл" уколико се до 1. децембра пријаве на конкурс за плаћено стажирање у том предузетничком гиганту.

Ова америчка компанија, која је проглашена и за најбољег послодавца у свијету, нуди програм стажирања за 2016. у области маркетинга и комуникација, управљање људским ресурсима, продаја и рачуноводство, подршка корисницима и подршка за производе.

Кључни услов је да похађају бечелор или мастер студије, а приоритет имају студенти који ће дипломирати до краја 2016. или 2017. године.

- Сви интернационални студенти могу се пријавити за овај програм који ће трајати од десет седмица до шест мјесеци - поручују из "Гугла" и додају да је искуство на стажирању сличног типа пожељно, али није неопходно.

Апликације као и цијели програм под називом "Бусинесс Интерн 2016" заинтересовани могу пронаћи на интернету.

Предсједник Уније студената РС Боривој Обрадовић каже да је то јединствена прилика и да сви студенти који испуњавају услове треба да аплицирају.

- Стажирање у компанији као што је "Гугл" се не пропушта. Ријеч је о једној од најбољих фирми у свијету која свим младима може донијети веома корисно искуство, а можда и шансу за стално запослење - истакао је Обрадовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана