Google има нови трик

Агенције
Google има нови трик

Google има одговоре на скоро све што вам падне на памет, од животног вијека козе па све до имена глумца који је глумио Вулверина, а да бисте то сазнали морате да упишете прецизно срочено питање.

Google је сада на свом интернет претраживачу представио нову функцију која ће корисницима приликом претраживања избацивати занимљиве чињенице о свему и свачему.

Наиме, у поље за претрагу потребно је уписати ријеч "fun facts", након чега ће се изнад резултата исписати нека занимљива чињеница коју Google насумично пронађе на некој од страница.

Када корисник прочита исписану чињеницу, могуће је клинути на тастер "Ask anither question" (постави још једно питање), како би се исписала још нека занимљива чињеница.

Google је у прошлости у свој програм за претраживање већ убацивао неке занимљиве ствари па је тако могуће уписати "I’m feeling wonderguld" - да бисте видjели светске знаменитости, "I’m feeling playful" - да бисте пронашли занимљиве игрице, "I’m feeling stellar" - да бисте видjели занимљиве слике из свемира, као и "I’m feeling doodley" - да бисте погледали неке од претходних Google Doofleова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана