Друштвена мрежа за богате - улазница 9000$

Агенције
Друштвена мрежа за богате - улазница 9000$

The Netropolotan Club је вјероватно најексклузивнија online заједница. Баш као што постоје ексклузивни клубови у којима се окупљају најбогатији и најуспјешнији у стварном животу, такво мјесто очито постоји и online.

Неко је очигледно пожелио да се VIP особе одвајају од осталих и на интернету. Ова заједница је представљена као "online country клуб за људе који имају више новца него времена". Да бисте се учланили у Нетрополитан потребно је да платите 9000 долара само за регистрацију, а потом чланарину сваке године од 3000 долара.

Наводи се да се ради о друштвеној мрежи у којој упознајете истомишљенике широм свијета који дјеле ваш животни стил и интересовања. Сервис је недоступан из јавног интеренета, а ту се укључују и претраживачи, а сав пренос између чланова Нетрополитана је шифрован. Ову друштвену мрежу за елиту је основао Џејмс Тачи-Питерс, бивши диригент филхармонијског оркестра из Минесоте јер је видио потребу за "средином у којој можете да говорите о љепшим стварима у вашем животу без зазора", наводи CNN. Обећао је да сајт неће имати огласе као и да ће постојати модератори који ће вам бити стално на услузи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана