App Store: Доминација Microsoft Office-а

Mashable
App Store: Доминација Microsoft Office-а

Само 24 часа након што су постале доступне на Apple App Storeу, Microsoft Office апликације за iPad нашле су се на врху листе најпопуларнијих.

Након што је 28. марта представио пакет својих Office апликација за Appleове уређаје, Microsoft може бити задовољан учињеним јер је прва реакција корисника више него задовољавајућа, пише Mashable.

Чак три "freemium" апликације за креирање и управљање документима, које су бесплатне за преузимање уколико сте претплаћени на Apple App Store (99 долара), заузимају прва мjеста на листи најпопуларнијих апликација.

На првом мjесу нашла се Word fot iPad, друго мjесто заузима Еxcel for iPad, а потом следи PowerPoint for iPad.

Четрвто мjесто заузима бесплатна ОneNote for iPad апликација која је у вези са Office пакетом, иако је понуђена за бесплатно преузимање.

Овај успjех апликација намијењених iPadеу прославио је и Сатја Надела на свом Twitter налогу, уз коментар да је то био веома продуктиван дан за кориснике iPadова.

Office пакет за iPad доноси низ новина у односу нараније представљене апликације за iPhone, али је за креирање и преправку докумената потребно да корисник буде претплаћен на Office 365, док је преглед докумената свима доступан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана