У дубинама Бермудског троугла ловац открио нешто фрапантно VIDEO

Агенције
У дубинама Бермудског троугла ловац открио нешто фрапантно VIDEO

Дарел Миклош, ловац на благо са канала “Дискавери”, користи тајне мапе Насиног астронаута Гордона Купера (1927-2004) у потрази за олупинама бродова у Карипском мору. Приликом посљедњег подухвата за серију “Куперово благо”, на непознатој локацији у региону Бермудског троугла, у близини Бахама, открио је, како тврди, први доказ о посјети ванземаљаца Земљи прије више стотина, ако не и хиљада година.

 “Покушавао сам да идентификујем остатке бродова користећи информације о аномалијама на Гордоновим мапама када сам примјетио да нешто штрчи. Шокирао сам се”, рекао је Миклош и описао џиновске краке који вире из објекта.

“Формација није личила ни на шта што сам до сада видио трагајући за олупинама. Била је огромна. Изгледало је као да пет крака вири из стрме литице и сваки од тих крака имао је димензије топа на ратном броду”, истиче Миклош.

Он тврди да постоје идентичне формације у три различите области и да не изгледају као да их је природа створила, али ни као да су дјело човјека. Истраживач је нашао и друге чудне и необјашњиве формације око главног облика, а све су прекривене густим коралима, за које сматра да су стари стотине, ако не и хиљаде година.

Фасциниран открићем, Миклош је по повратку одлучио да се озбиљније позабави Куперовим документима и потражи нове одговоре.

Тада је открио да је астронаут на једној од поменутих мапа означио локацију као “неидентификовани објекат” и није спомињао историјске олупине.

“Схватио сам да ту постоји нешто друго и да је Гордон мислио на то”, наводи Миклош. “Гордон је вјеровао у ванземаљце. Вјеровао је да су га посјетили становници других планета и вјеровао је да је много тих ствари завршило баш у овом дијелу свијета”, додао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана