Ovo je najskuplji stan na svijetu FOTO

B92
Ovo je najskuplji stan na svijetu FOTO

Monako je simbol luksuza i prestiža, a stan koji će biti završen ovog mjeseca se nalazi baš u njemu, i sve prognoze govore da će biti najskuplji na svijetu...

Prozori od poda do plafona, pogled sa njih od koga zastaje dah, kao i privatni bazen sa toboganom, samo su dio ovog fascinantnog i modernog arhitektonskog ostvarenja. Stan koji će, po svoj prilici, biti najskuplji na svijetu, nalazi se na vrhu Tour Odeon u Monaku, i ovaj neboderski penthaus zauzima površinu od oko 3300 kvadratnih metara.

Penthaus još uvijek nije završen, a već sada se procjenjuje da njegova vrijednost iznosi 387 miliona američkih dolara. Glavni izvođač radova je luksuzna kompanija za nekretnine Groupe Marzocco, a sam stan se prostire na 5 spratova, od kojih svaki ima zasebnu kuhinju i spavaću sobu.

Pored svega navedenog, u enterijeru penthausa se nalaze i privatni bioskop i sauna.

Najavljeno je da će ovaj „Sky Penthouse ", kako ga popularno nazivaju, biti završen ovog mjeseca, a kada bude lansiran na tržište, prestići će londonski „One Hyde Park", čija je vrijednost $255 miliona, i time će zvanično postati najskuplji stan na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana