Ово је најскупљи стан на свијету ФОТО

Б92
Ово је најскупљи стан на свијету ФОТО

Монако је симбол луксуза и престижа, а стан који ће бити завршен овог мјесеца се налази баш у њему, и све прогнозе говоре да ће бити најскупљи на свијету...

Прозори од пода до плафона, поглед са њих од кога застаје дах, као и приватни базен са тобоганом, само су дио овог фасцинантног и модерног архитектонског остварења. Стан који ће, по свој прилици, бити најскупљи на свијету, налази се на врху Tour Odeon у Монаку, и овај небодерски пентхаус заузима површину од око 3300 квадратних метара.

Пентхаус још увијек није завршен, а већ сада се процјењује да његова вриједност износи 387 милиона америчких долара. Главни извођач радова је луксузна компанија за некретнине Groupe Marzocco, а сам стан се простире на 5 спратова, од којих сваки има засебну кухињу и спаваћу собу.

Поред свега наведеног, у ентеријеру пентхауса се налазе и приватни биоскоп и сауна.

Најављено је да ће овај „Sky Penthouse ", како га популарно називају, бити завршен овог мjесеца, а када буде лансиран на тржиште, престићи ће лондонски „One Hyde Park", чија је вриједност $255 милиона, и тиме ће званично постати најскупљи стан на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана