Misteriozni objekat: Šta je Google Earth snimio u blizini obale?

Agencije
Misteriozni objekat: Šta je Google Earth snimio u blizini obale?

Čudan objekat na obali Grčke pronađen je na aplikaciji Google Earth i izgleda da niko nema pojma o tome šta je, prenosi Independent.

Kako se navodi ovaj okrugli objekat je kompletiran s manjima krugovima u svojoj unutrašnjosti i jasno se može vidjeti ispod površine mora, odnosno samo nekoliko metara od obale Mičanione, Solun.


Ovaj snimak je podijeljen na Disclose.tv, a to je uradio jedan korisnik aplikacije Google Earth, koji tvrdi da je objekat dugačak oko 70 metara.

Odmah nakon objavljivanja misterioznog snimka pojavili su se komentari korisnika interneta koji su pokušavali da odgnetnu šta se krije duboko u vodi, a najviše njih smatra da je riječ o objektu nekadašanjeg svjetionika ili čak vulkanskom krateru.

“Zanimljivo je što je oblik simetričan. S obzirom da postoji luka na sjeveru, možda je ona povezana sa ovom strukturom?”, samo je jedno od pitanja koje su postavljali ljudi na internetu.

S obzirom da je objekat veoma blizu obali i, sudeći po snimku, voda je plitka, mnogi smatraju da je izuzetno čudno što niko do sada nije vidio ili naišao na njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana