Kineska sonda otkrila vanzemaljce na Mjesecu

Agencija
Kineska sonda otkrila vanzemaljce na Mjesecu

Lovci na vanzemaljce i teoretičari zavjera odavno tvrde da nismo sami u svemiru, ali sad vjeruju da postoje vanzemaljski oblici života koji obitavaju u unutrašnjosti Meseca, čak i da su izgradili prirodni Zemljin satelit.

Kad je pažljivo pogledao fotografije površine Mjeseca koje je napravila kineska "Čang 3" lunarna sonda, ufolog iz Škotske Džordž Grejm "otkrio" je "strukturu koja izgleda kao da su je napravili ljudi" i "kriveni vanzemaljski svemirski brod", prenosi tehnološki blog "Ti kejk".

Među mnogim video klipovima koji se odnose na vanzemaljce, a koje je Grejm postavio na Jutjub našla su se i dva koja pokazuju "anomalije" na površini Meseca.

Jedan prikazuje nekoga ko liči na humanu kreaturu koja nosi šljem i vizir. Štaviše, telo tog stvorenja ima proporcije ljudskog.

Drugi video pokazuje leteći tanjir skriven iza stene.

Ovo nije prvi put da su teoretičari zavera raspravljali o vanzemaljskom životu na Mesecu. Prethodno su tvrdili da su uočili nekoliko sumnjivih aktivnosti, NLO i misteriozne zgrade, koji "potvrđuju" njihove sumnje.

Pojedini ufolozi vjeruju da Mesec nije satelit, već baza koju su napravili vanzemaljci da bi pomno pratili ljudske aktivnosti na Zemlji.

Prema studiji koju je sprovela NASA 1962. godine, unutrašnja površina Meseca tanja je od spoljašnje.

Druga teorija navodi da je Mesec šupalj iznutra i da ga vanzemaljci mogu koristiti kao bazu odakle prate šta rade ljudi na Zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana