Како је настало најпопуларније јаје?

Глас Српске
Како је настало најпопуларније јаје?

Прије неколико дана најобичније јаје постало је шапмион на друштвеној мрежи Инстаграм. Фотографија јајета за само десетак дана покупила је више од 25 милиона лајкова на овој друштвеној мрежи, више него што је то имала фотографија старлете Кајли Џенер, која је до тада водила по "свиђањима".

Сада је креатор овог налога најпопуларнијег јајета на свијету покушао да објасни и открије тајну невиђеног успјеха, преноси Индепендент.

Профил "World record egg " направљен је 4. јануара када је и објављена једна једина фотографија најобичнијег јајета уз поруку:

"Хајде да заједно поставимо свjетски рекорд и добијемо најомиљенију поруку на Инстаграму." За само неколико дана ово јаје је добило више од 18 милиона лајкова, колико је имала фотографија Кајли Џенер на којој се види како је тек рођена ћерка држи за прст.

Међутим, упркос популарности ове странице, мало се зна о ономе ко је овај профил и направио. Иако име још није откривено, јесу неки детаљи.

"Ја сам појединац који живи у Лондону", изјавио је он за Индепендент те додао да му није јасно како је за тако вријеме објава фотографије јајета стекла толико "свиђања".

- Не знам како је фотографија за тако кратко време постал вирална. То и даље покушавам да откријем", додала је особа која је направила овај профил.

Идеју је заједно са још једним "помагачем" ова особа добила 4. јануара када су заједно читали о 20 објава на Инстаграму који су имали највише лајкова у 2018. години.

"Првих неколико дана нисмо добили толико лајкова, само 8.000. А онда је муњевито бројка почела да се повећава током викенда. Било је интересантно направити експеримент са нечим тако једноставним. Може се рећи да је то коментар на културу славних и како је она крхка и лако ју је разбити", поручио је он.

За сада није познато да ли ће аутори овог профила покушати да уновче славу, а на питање шта је слиједеће за јаје, одговарају:

"Имамо неколико идеја, останите уз нас".

Данас ово најславније јаје на свијету има невероватних 47 милиона лајкова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана