Армстронг послао шокантну поруку коју је НАСА цензурисала VIDEO

Агенције
Армстронг послао шокантну поруку коју је НАСА цензурисала VIDEO

Иако прије звучи као научно-фантастични сценарио за филм, све се више говори о бројним тајним извијештајима и транскриптима између главног НАСА-иног центра и астронаута на Мјесецу.

Занимљиви детаљи о томе са чиме су се астронаути наводно суочили на Мјесецу потичу из интервјуа неименованог професора и Нила Армстронга који је настао на једном НАСА-ином симпозијуму, пише 100посто.хр.


У том интервју професор испитује Армстронга шта се стварно тамо догодило, на шта му астронаут одговара:

“Било је невјероватно… наравно, одувијек смо знали да постоји могућност… чињеница је да смо били упозорени. Никада није било неких питања о свемирској станици или граду на Мјесецу.”

На професорово питање како то мисли да су били упозорени, Армстронг одговара: “Не смијем да улазим у детаље, али могу рећи да су њихови бродови били далеко супериорнији у односу на наше, и по величини и по технологији. Били су велики и претећи”.

У тајним извијештајима, како је рекао физичар и професор математике са Универзитета у Москви Владимир Азхазха, постоји много интервјуа и докумената који указују да је могуће да су се Аполо астронаути заправо суочили са ванземаљским бићима и НЛО-има када су истраживали површину Мјесеца.

“Нил Армстронг пренио је поруку контроли мисије да су их два велика, тајанствена објекта посмматрала након што су слијетели на Мјесец. Али његова порука се никада није чула у јавности, јер ју је НАСА цензурисала”.

Према ријечима бројних извора, Армстронг је тврдио да су ванземаљци били присутни на Мјесецу, и да је астронаутима наређено да оду, а многи истраживачи НЛО-а тврде да су чак снимљене чудне структуре и грађевине и све детаље пријавио контроли мисије, која је намјерно цензурисала информације у циљу спречавања хаоса и панике међу становницима планете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана